Home Vijesti Šareno, rasplesano i raspjevano božićno veselje najmlađih na koncertu DV Pahuljica

Šareno, rasplesano i raspjevano božićno veselje najmlađih na koncertu DV Pahuljica

0
Šareno, rasplesano i raspjevano božićno veselje najmlađih na koncertu DV Pahuljica

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Koncert je otvorio zbor OŠ Ivana Rabljanina pod vodstvom profesorice Lući Vrtodušić s pjesmom Jingle Bell Rock. Nakon toga svim roditeljima, bakama, djedovima, vjernoj publici naših najmlađih obratila se ravnateljica Sanja Grozdanić.

Rab danas oglas

U nastavku, uslijedila je prava poslastica satkana od glazbe, plesa i veselja kroz osam glazbenih točaka:

• „KAD ISUS DOLAZI“, u izvedbi odgojno-obrazovne skupine „Leptirići“ i „Koralji“ (PO Supetarska Draga) i glazbenu pratnju odgajateljice Tee Vosnik, „NA BOŽIĆ ISPUNI NAS SVJETLOM“, u izvedbi odgojno-obrazovne skupine „Krijesnice“, zatim „BOŽIĆ KUCA NA VRATA“, u izvedbi odgojno-obrazovne skupine „Pužići“ i glazbenu pratnju odgajateljice Kristine Holjar, slijedila je pjesma „DJEDICA“, u izvedbi odgojno-obrazovne skupine „Pčelice“, pa „BIJELI BOŽIĆ“, u izvedbi odgojno-obrazovne skupine „Zečići“ i „Gljivice“ iz PO Lopara, ZVONČIĆI“, u izvedbi odgojno-obrazovne skupine „Ježići“ i „Bubamari“ i glazbenu pratnju Marka Antona Vidasa na harmonici, onda nam je na brojnim jezicima, pjesmom „FELIZ NAVIDAD“, Božić čestitao Zbor OŠ Ivana Rabljanina, Rab, a za kraj su djeca iz Programa predškole animirala cijelu dvoranu na ples uz taktove pjesme „SRETAN BOŽIĆ SVAKOME“. Dodatni faktor iznenađenja u kulminaciji koncerta bio je pravi mali plotun turbo topova od šarenih konfeta, trakica i papirića koji su se razletijeli po dvorani i dodatno razveselili najmlađe.

 

Voditeljski trojac savršeno odradio svoj dio posla

Kroz program vodile su nas izuzetno profesionalne i vrhunski pripremljene voditeljice – Nora Lušić, Lena Mišić i odgajateljica Anita Sović Padovan, a za dojmljiv svečani izgled pozornice u gradskoj sportskoj dvorani bila je zadužena odgajateljica Ana Žigo.

Zahvale za realizaciju ove izvrsne večeri iz Dječjeg vrtića upućene su svima koji su pomogli u njezinoj pripremi:

  • Gradu Rabu
  • Komunalnom poduzeću „Dundovo“
  • Pučkom otvorenom učilištu Rab
  • Osnovnoj školi Ivana Rabljanina Rab
  • Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova, Područni odjel Rab
  • PEP-PY. Audio Production (Marijanu Beniću)

 

Akcija za radionice Udruge KOCKA

Inače, u sklopu akcije koja je započela prikazivanjem filma “Početak života”, a nastavljena na sinoćnjem božićnom koncertu DV Pahuljica, sakupljeno je 2.474,00 kn za Udrugu za djecu i mlade Kocka. Sakupljeni novci bit će donirani Kocki za potrebe njihovih radionica. Zahvaljujemo svima na odazivu i prilozima u naše ima i Kockino ime.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime