Home Vijesti Na jednom mjestu Rabljani su mogli čuti sve o primijeni modernog web marketinga u svrhu vođenja turističke djelatnosti

Na jednom mjestu Rabljani su mogli čuti sve o primijeni modernog web marketinga u svrhu vođenja turističke djelatnosti

0
Na jednom mjestu Rabljani su mogli čuti sve o primijeni modernog web marketinga u svrhu vođenja turističke djelatnosti

Foto: Foto: Ivo Šubić i Hrvoje Hodak

 Ne učiniti minimalan prezentacijski napor u želji da modernom turistu približiš istinsku ugodu smještaja u kojeg ga želiš prizvati, zapravo znači gubiti gosta nepovratno.

 

Rab danas oglas

Ne učiniti minimalan prezentacijski napor u želji da modernom turistu približiš istinsku ugodu smještaja u kojeg ga želiš prizvati, zapravo znači gubiti gosta nepovratno. Kvalitetom svoje internet prezentacije, bilo putem agencija, bilo putem svojih dobro organiziranih web stranica, sa sve potrebnijim promotivnim videom, profesionalno odrađenom fotografijom, virtualnom šetnjom, prijavom na google bussines, sinkronizacijom rezervacijskih kalendara, učinkovitom marketinšom prisutnošću na ciljanom tržištu, možete za relativno male novce učiniti jako puno u podizanju kvalitete nuđenja vlastitih smještajnih kapaciteta. Gost kojeg niste u stanju decentno domaćinski primiti, kojem ne možete pružiti ni najmanji dio svojega vremena, kojeg vidite samo kada mu dajete ključeve i eventualno kada isplaćuje svoj boravak, neće samo nepovratno otići, danas će on ostaviti trag svojeg nezadovoljstva u vidu recenzije i njegov dojam o vama postaje vaš trajni gubitak.

 S obzirom da golemi broj Rabljana živi od turizma, na ovoj se prezentaciji možda očekivao i veći broj onih koji osjećaju da moderni turizam zahtjeva nove načine pristupanja gostu, no sigurni smo da će ovi koji su došli, sada opskrbljeni novim informacijama, već sutra biti korak ispred onih koji na predavanje nisu došli, a to je zapravo najbolja pozivnica ostatku ekipe da se trgnu i iskoriste rijetko ukazane prigode poput ove koju su im jučer pružili momci iz RabPixa i WEB-a360.

 

Tko god je jučer došao u gradsku vijećnicu mogao je čuti podosta o svim ovim segmentima internet prisutnosti, načinu pojavljivanja na prvim mjestima Google tražilica i to tamo gdje gosta doista realno možete očekivati, pa sve do načina na koji treba, odnosno ne treba, fotografirati pojedine prostorije smještaja kojeg nudite.

 

S obzirom da golem broj Rabljana živi od turizma, na ovoj se prezentaciji možda očekivao i veći broj onih koji osjećaju da moderni turizam zahtjeva nove načine pristupanja gostu, no sigurni smo da će ovi koji su došli, sada opskrbljeni novim informacijama, već sutra biti korak ispred onih koji na predavanje nisu došli, a to je zapravo najbolja pozivnica ostatku ekipe da se trgnu i iskoriste rijetko ukazane prigode poput ove koju su im jučer pružili momci iz RabPixa i WEB-a360.

 

Nakon predavanja, na poziv organizatora, svi su se spustili na neobavezno druženje uz malenu zakusku u Lounge bar Conte Nero.

  • Napisao: Hrvoje Hodak

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime