logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Ova nova mobilnost tima OŠ Ivana Rabljanina Rab u sklopu projekta Erasmus+ počinje 26. ožujka 2023. i trajat će do 01. travnja 2023.

U četvrtak 23. ožujka, u organizaciji TZ grada Raba u Kinu Rab okupili su se voditelji i dionici projekta IQM Destination Rab kako bi u klub izvrsnosti primili najbolje ocijenjene turističke subjekte u destinaciji Rab.

Povodom Svjetskog dana voda koji se ove godine održava pod geslom „Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu”, ostvarena je suradnja Vrela d.o.o., triju odgojno-obrazovnih skupina DV Pahuljica te rapskih osnovnoškolaca i gimnazijalaca.

Luka Melak i luka San Marino od iznimnog su značaja za Općinu Lopar po pitanju pomorskog prometa. Realizacija jednog i drugog projekta plod je suradnje Županijske lučke uprave Rab i općine Lopar a kvalitetna priprema projekata prepoznata je i u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture i Primorsko-goranskoj županiji koji su svojim financijskim sredstvima u proteklih par godina pratili realizaciju projekta uz kvalitetno vođenje realizacije od strane ŽLU Rab.

Antonio Bujačić mladi je Lošinjanin koji je 2022. godine pokrenuo hvalevrijednu akciju pod nazivom „Veslajmo za one koji ne mogu“.

Turistička zajednica grada Raba objavila je Javni poziv za sve one koji su zainteresirani za prijavu u projekt Rab – kartica za kvalitetu u turizmu. 

Poštovani roditelji, pozivamo vas na predavanje na temu „Koliko je koraka do wc-a?” na kojem će se roditelji upoznati s procesom odvikavanja od pelena.

Stranica 1 od 499