logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Hrvoje Hodak

Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

Adresa internetske stranice: http://www.facebook.com/rapskilist

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

U četvrtak 23. ožujka, u organizaciji TZ grada Raba u Kinu Rab okupili su se voditelji i dionici projekta IQM Destination Rab kako bi u klub izvrsnosti primili najbolje ocijenjene turističke subjekte u destinaciji Rab.

Luka Melak i luka San Marino od iznimnog su značaja za Općinu Lopar po pitanju pomorskog prometa. Realizacija jednog i drugog projekta plod je suradnje Županijske lučke uprave Rab i općine Lopar a kvalitetna priprema projekata prepoznata je i u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture i Primorsko-goranskoj županiji koji su svojim financijskim sredstvima u proteklih par godina pratili realizaciju projekta uz kvalitetno vođenje realizacije od strane ŽLU Rab.

U opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković održan je 23. Međunarodni karate turnir „Opatija kup 2023“ na kojem je sudjelovalo 430 natjecatelja iz 43 kluba iz pet država: Italije, Mađarske, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

U hotelu Westin u Zagrebu 4. i 5. ožujka 2023. održan je 8. Festival maslina u Zagrebu koji se odvijao u organizaciji Zagrebačkog maslinarskog instituta, na kojem je sa zapaženim uspjehom sudjelovalo i sedam rapskih maslinara.

Hrvatska ženska kadetska rukometna reprezentacija osvojila je brončanu medalju na Mediteranskom prvenstvu u grčkom gradu Nafplio.

Ovakvi prigodni dani i postoje da bi osvijestili potrebu poklanjanja veće pažnje i poštovanja prema ženama svih generacija i njihovoj ulozi u društvu tijekom čitave godine. I zato, neka prigode! Vrijedno je darivati srcem ispunjenim dobrim željama.

U sklopu prvog kola županijske lige, jučer su na Krku dodijeljena priznanja najuspješnijim natjecateljima, sportskim ekipama i trenerima u PGŽ (karate savez), a vodstvo i članovi rapskog kluba samo su još jednom potvrdili svoju iznimno visoku kvalitetu i jasno postavljene ciljeve.

Kako doznajemo od gospođe Marine Eržić jučer ujutro u 5.25h s Raba je put Rijeke krenuo autobus pun srednjoškolaca koji su se vraćali u svoje škole nakon praznika.

Premda je trajektni promet između Raba i kopna uspostavljen, za sav promet i dalje je zatvorena DC8 Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene, a samo za osobna vozila otvorena je Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja.

Zagrebačka Ivanja Reka u subotu je ugostila Prvenstvo Hrvatske za seniore u pojedinačnim borbama, pojedinačnim i ekipnim katama, te Prvenstvo Hrvatske za veterane u pojedinačnim i ekipnim katama. Prvenstva je otvorio državni tajnik za sport u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak.

Stranica 1 od 125