logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 15 Svibanj 2018 09:15

U predvorju Kina Rab otvorena izložba fotografija polaznika fotoradionice "Svijet u bojama"

Napisao/la Jelena Hodak
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
U predvorju Kina Rab otvorena izložba fotografija polaznika fotoradionice "Svijet u bojama" Foto: Jelena Hodak

Kao plod suradnje organizatora TZ Grada Raba i tandemskog voditeljstva radionice Sanje Grgić Ćurić i Nikole Ćurića, sinoć je u predvorju Zimskog kina Rab otvorena izložba 12 rapskih polaznika fotoradionice "Svijet u bojama" koja se u sklopu programa obilježavanja Dana Grada Raba odvijala od 10. do 14. svibnja u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta i na terenu.

 

Izložba je to, kako je rekao gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, koja bi se mogla zvati i "Rab u bojama".

Zajedno s direktoricom TZ Grada Raba Ivanom Matušan, koja je posjetiteljima predstavila projekt i najavila predstavljanje fotografija na Facebook stranicama Turističke zajednice, g. Grgurić otvorio je izložbu ističući vrijednost ovoga projekta ne samo u domeni umjetnosti i kreativnosti već i promocije našeg otoka, "zasigurno najfotogeničnijeg otoka na našoj obali" - rekao je Grgurić.

 

Nakon otvorenja izložbe gđa. Ćurić je polaznicima uručila diplome uz šarmantna i emotivna predstavljanja svakoga od polaznika, kroz koja su posjetitelji mogli osjetiti dio radosti, prijateljstva i dobre atmosfere u kojoj su ovogodišnji polaznici mogli uživati i biti kreativni. Voditelji projekta i radionice "Svijet u bojama" dodijelili su i zahvalnice suradnicima u organizaciji ovoga projekta, a to su: Turistička zajednica Grada Raba, Grad Rab, OŠ Ivana Rabljanina i Pučko otvoreno učilište Rab.

 

Ovu izložbu fotografija naših sugrađana doista vrijedi pogledati i napuniti emocionalne baterije pozitivom koju odašilju ljepote našega grada i otoka udružene s ljudskom toplinom, kreativnim potencijalom i ljubavi.

 

„Svijet u bojama“ sada seli u Lopar gdje će se ova lijepa petodnevna fotoradionica, kroz suradnju Foto Hrvatske, CZK Lopar i Općine Lopar, održavati od 15. do 19. svibnja. Više pročitajte ovdje.

Pročitano 3447 puta

seakayakcroatia