Home Uncategorized @hr HPD “Rodoljub” cjelovečernjim koncertom Rabljanima prenio bogatu glazbenu tradiciju Virovitice, Slavonije i Podravlja

HPD “Rodoljub” cjelovečernjim koncertom Rabljanima prenio bogatu glazbenu tradiciju Virovitice, Slavonije i Podravlja

0
HPD “Rodoljub” cjelovečernjim koncertom Rabljanima prenio bogatu glazbenu tradiciju Virovitice, Slavonije i Podravlja

Foto: Foto: Ivo Šubić (POU Rab)

 

Iako je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta umjesto na Trgu sv. Kristofora koncert održan u Zimskom kinu Rab, to nije umanjilo izvrstan dojam kojeg su Virovitičani pod ravnanjem dirigentice i umjetničke voditeljice zbora i orkestra Mirne Mihalković, izvedbama skladbi različitih glazbenih stilova, domaćih i stranih autora, ostavili na malobrojnu rapsku publiku.

Rab danas oglas

 

Prije samog cjelovečernjeg koncerta, na tonskoj probi u poslijepodnevnim satima članove Društva dočekala je i pozdravila predstavnica POU Rab Katarina Ribarić.

 

Koncert HPD “Rodoljub” realiziran je u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rab te pod pokroviteljstvom Grada Raba i Turističke zajednice grada Raba.

– Ispisali smo još jedno zlatno poglavlje naše dugačke povijesti. Gostovanje na Rabu će dugo ostati u našim sjećanjima. Hvala našim savršenim domaćinima i svima koji su pomogli da se koncert i gostovanje uopće dogode. Ponosno i veselo smo pronijeli rodoljubaško ime, ali i bogatu tradiciju (Virovitice, Slavonije i Podravlja) u još jedan prekrasan dio naše Hrvatske, stoji zapisano u objavi na Facebook stranici HPD “Rodoljub”.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime