logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

U srijedu 30. rujna, s početkom u 19h, u dvorani Zimskog kina Rab uvaženi predavači: prof. dr. Miljenko Jurković, prof. dr. Neven Budak, prof. dr. Marijan Bradanović i prof. dr. Predrag Marković, održat će javno predavanje na temu "Rapska baština - nova saznanja".

Zbog vremenskih neprilika ovoga vikenda, organizator, Športsko ribolovni klub "DOLIN" Barbat, odgodio je datum održavanja tradicionalnog UDIČARENJA u Barbatskom kanalu - BARBAT 2020, sa 26. rujna, na subotu 3. listopada 2020.

Ponedjeljak 28. rujna za mnoge će biti tek početak radnog tjedna, no za Dina Gušćića, rapskog grdelina, kako mu Rabljani tepaju, početak je njegove profesionalne glazbene karijere.

Petak, 25 Rujan 2020 15:41

NK Rab - Upisi u Školu nogometa

Autor:

U prostorijama NK Raba na igralištu "Blato", svakoga dana od ponedjeljka 28. rujna do četvrtka 1. listopada, u vremenu od 18:00 do 20:00 sati, obavljat će se upisi u ŠKOLU NOGOMETA.

Dokumentarni film „Stepinac – Kardinal i njegova savjest“ scenaristice i redateljice Višnje Starešine bit će večeras prikazan u Ljetnom kinu Rab (petak, 25. rujna), s početkom u 20,00h. U slučaju lošeg vremena i nemogućnosti prikazivanja filma u Ljetnom kinu, film će biti prikazan dvorani Zimskog kina Rab uz pridržavanje svih mjera vezanih uz pandemiju bolesti COVID-19.

Športsko ribolovni klub "DOLIN" Barbat poziva Vas u subotu 26. rujna 2020. u Barbatski kanal na tradicionalno ribolovno natjecanje "UDIČARENJE BARBAT 2020"

Ovogodišnje natjecanje u 2. HMNL - Zapad započinje utakmicama koje će se odigravati u vikendu koji je pred nama. Regija zapad nikada nije bili jača i brojnijea nego ove godine, jer su se u natjecanje, pored MNK Raba i prošlogodišnjih aktera MNK Otočca, MNK Futsal Pule, MNK Siscije, MNK Bjelovara, MNK Petrinjčice, MNK Jesenja, MNK Novog Marofa, ove godine prijavili i MNK Lošinj te debitanti MNK Veruda iz Pule i MNK Gorica iz Velike Gorice.

Nakon što su 12. rujna, u utakmici 2. kola 1. županijske lige, pretrpili prvi poraz na gostujućem terenu od NK Matulja (3:2), nogometaši NK Raba s jednim bodom iz dva kola i gol razlikom 3:4 zauzimaju 8. mjesto tablice seniorske 1. ŽNL.

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rab i pod pokroviteljstvom Grada Raba u ponedjeljak, 21. rujna 2020. održat će se kazališna predstava za djecu "Lav koji nije znao pisati" u izvedbi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića Osijek u Ljetnom kinu Rab sa početkom u 19.30 sati. Cijena ulaznice je 20 kn.

U okviru projekta BUDI TATA, u petak 18. rujna, s početkom u 17 sati, u režiji Udruge za djecu i mlade KOCKA i nevladine organizacije RODA - roditelji u akciji, bit će održana radionica KREIRAM S TATOM za sve očeve s djecom starijom od 5 godina. Prijave za sudjelovanje na ovoj radionice primaju se do srijede 16. rujna na broj 095 33 77 331 ili u inbox fb-stranice Udruge KOCKA.

Iz Centra za kulturu Lopar stiže novi poziv na treći ovogodišnji Kreativni piknik koji će se održati u petak, 18. rujna!

Stranica 1 od 121

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1