logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Subota, 10 Rujan 2016 14:56

Budite dijelom završne večeri izvrsnog Rab Jazz Festivala / Od 20h na Poljanici iza rapske katedrale

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Večeras na Poljanici kneginje Mande Budrišić, odmah iza rapske katedrale, dođite na treću i završnu večer Rab Jazz Festivala.
Nevjerojatan odaziv i sjajna reakcija rapske publike na prva dva dana ovog novog glazbenog događanja na Rabu, dovoljan su motivator da ne propustite zadnje koncertne Jazz poslastice na otvorenom.

Damjan Grbac Gipuja

Ove večeri na Poljanici pored katedrale za vas će nastupiti "Damjan Grbac Gipuja" s početkom u 20h. Nakon zanimljivog i od kritike hvaljenog albuma „Giipuja“ kojim se progresivni riječki jazz glazbenik s diplomom tršćanske jazz akademije uspješno predstavio široj publici, Damjan Grbac sada se etablira na hrvatskoj jazz sceni novim nosačem zvuka „Gerbaz Giipuja“ kao još sigurniji i zreliji autor te aranžer i vođa kvarteta, koji uz njega čine Andreas Marinello – saksofon, Tonči Grabušić – bubanj i Marko First – tradicionalni instrumenti i violina. Fuzija jazzai istarske ljestvice platforma je za veliku slobodu interpretacije i neiscrpni motiv ovog kvarteta.

Elma Burnić trio za kraj prvog Rab Jazz Festivala

Kao završna kruna festivala, na pozornici u 21:45 zasjati će rapska miljenica, poznata kantautorica i jazz pjevačica Elma Burnić sa svojim triom, koji uz glazbenicu čine Tomi Novak – kontrabas i Petar Ćulibrk – klavijature, i izvesti posebno pripremljeni program.

Pročitano 1127 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia