Home Najave Nemojte propustiti predavanje “Kako rastu srce i pamet – Postavljanje granica” / Prostorije Kocke, utorak, 27.12. u 18h

Nemojte propustiti predavanje “Kako rastu srce i pamet – Postavljanje granica” / Prostorije Kocke, utorak, 27.12. u 18h

0
Nemojte propustiti predavanje “Kako rastu srce i pamet – Postavljanje granica” / Prostorije Kocke, utorak, 27.12. u 18h

Foto: Izvor: Udruga KOCKA

Pozivamo vas na besplatno predavanje namijenjeno:

  • stručnjacima koji rade s predškolskom djecom i
  • roditeljima

na temu “Kako rastu srce i pamet – Postavljanje granica”. Predavanje će se održati u prostorijama naše Kocke (Palit, Škver, iza hotela Tamaris), utorak, 27.12. u 18h.

Rab danas oglas

Ovo predavanje je dio ciklusa 4 predavanja, kojima je cilj poticati zdravi i znanstveno utemeljen odgoj, ali i kako bi se roditeljima osvijestili rani znakovi odstupanja od redovitog razvoja. Osim na Rabu, predavanja se održavaju u Kaštelima, Splitu, Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Puli, Slavonskom Brodu i Dubrovniku.

Nešto o predavanju:

Postavljanje granica

Jesu li današnja djeca „nemoguća“ zbog popustljivog odgoja? Može li se odgojiti odgovorno i suradljivo dijete bez kažnjavanja?

Postavljanje granica u centru su promišljanja i rasprava roditelja i osoba koje se bave djecom. Koliko biti strog i na koji nači postavljati granice često su pitanja žustrih rasprava.

Postavljanje osobnih granica u odgoju jednako je važno kao i pružanje razumijevanja, ljubavi i podrške. Kada su postavljene na jasan, doslijedan i nekažnjavajući način omogućuju da dijete razvija odgovornost, samokontrolu i samopouzdanje.

Predavanje će održati naša sada već dugogodišnja volonterka Maja Bonačić, psihologinja, koja nam pripremi nešto dobro svaki puta kada nam dođe na otok! Više o Maji i njenom izvrsnom radu možete pročitati tu http://udruga-oblacic.hr/o-nama/maja-bonacic/

Zbog upita osnovnoškolskih roditelja najavljujemo da je predavanje dostupno i njima iako je primarno zamisljeno za roditelje predškolaca. A, o odgoju nikad dosta 🙂

Predavanje će se održati ukoliko bude minimalno 8 zainteresiranih pa vas molimo da prijave na predavanje šaljete na mail: udruga.kocka@yahoo.com ili smsom na 0953377331 do 17h 26.12.

Prijave moraju sadržavati vaše ime i prezime, te broj telefona (što nije potrebno ako šaljete na mob:)).

Vidimo se u utorak 27.12.!

  • Udruga za djecu i mlade KOCKA Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime