Home Najave Završna fešta povodom Dana smilja 2017. na “Starom Varošu”! Dođite! / Sri, 7.6.2017. od 19h

Završna fešta povodom Dana smilja 2017. na “Starom Varošu”! Dođite! / Sri, 7.6.2017. od 19h

0
Završna fešta povodom Dana smilja 2017. na “Starom Varošu”! Dođite! / Sri, 7.6.2017. od 19h

Foto: Foto: Sonja Friedmann Štokić

Kao što smo i najavili bilo je tu u programu radionica, tematskih predavanja, izložbe fotografija, slobodnog slikanje na velikom panou i sve to garnirano posebnom gastroponudom izlagača, rapskih OPG-ova, na „Starom Varošu“ uz prigodnu prodaju proizvoda od smilja.

Dane smilja u Starom Varošu obišli su i najmlađi iz vrtićke skupine “Pužići” DV Pahuljica sa svojim najdražim odgajateljicama. Radili smo svi zajedno mirisnu sol sa smiljem, sadili reznice magriža u teglice uz pomoć Šima Grca (Rapski vrtlić) i pojeli najslađe palačinke od naše drage tete Ankice. Sreće i veselja na pretek – Hvala im što su došli i za prekrasnu sliku koju su nam poklonili, kazala je gospođa Sonja Friedmann Štokić i nastavila:

Rab danas oglas

Odmah poslije “Pužića” slijedila je slikarska i kreativna radionica ujutro i navečer – za velike i male umijetnike. 

U utorak su bile održane radionice, a predavanja su održali g. Željko Peran i naša Katarina Rizner. Posebno nam je bilo drago što nas je posjetila direktorica TZG Raba Ivana Matušan, zaključila je Friedmann Štokić.

Danas trećeg mirisnog dana od smilja iz Udruge Mocira pozivaju sve na završnu feštu koja starta od 19 sati! Bit će tu i šulčića, domaćih džemova, ali i pršuta i sira. Bit će i pjesme! Puno smilja, lijepih mirisa i puno dobre volje! Zato dođite!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime