logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 22 Kolovoz 2017 12:06

Novi doživljaj rapskih "KANTUNA" od petka 25. sve do utorka 29. kolovoza!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)
Novi doživljaj rapskih "KANTUNA" od petka 25. sve do utorka 29. kolovoza! Izvor: TZG Raba

Posjetitelji očarani, organizatori zadovoljni - i što onda učiniti, nego ponovno se susresti - na KANTUNU! - Na taj način organizatori iz zagrebačke G.A.D. PRODUKCIJE i njezina tima KULTUR, specijaliziranog za projekte kulturnog turizma i destinacijskog menadžmenta, najavljuju sadržaj novog kolovoškog kruga ovogodišnjih "KANTUNA", kulturno-turističke manifestacije koja će se na lokacijama povijesne jezgre grada Raba ponovno održati od 25. - 29.08.2017.

 

KANTUNI su kao zaštićeni projekt osmišljeni s ciljem obogaćenja kulturno-turističke ponude u periodima pred- i posezone na otoku Rabu, s dugoročnim ciljem revitalizacije lokaliteta grada i njegove preobrazbe u permanentno otvoreni prostor urbane zabave, kulture i baštine, a odvijaju se u javnim prostorima grada Raba, uz partnersku podršku Turističke zajednice Grada Raba i potporu Hrvatske turističke zajednice.

 

Iz G.A.D. PRODUKCIJE i tima KULTUR poručuju:

Nakon uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, nova kulturno-turistička manifestacija KANTUNI - ponovno je s nama! Od petka 25. sve do utorka 29.08. - svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati - vidimo se ponovno na KANTUNU!

Ništa ne govori bolje o uspjehu nove kulturno-turističke atrakcije otoka Raba, od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije susretnemo opet na "Kantunu".

Niti sami Rabljani ne skrivaju oduševljenje kantunima svojega grada, kao što u komentaru u knjizi dojmova piše jedna Rabljanka: "Rodila sam se na Rabu, na Pjaceti, davne 1962. godine, ali nikada nisam doživjela Rab koji volim svim srcem, baš ovako prekrasnog i punog baš tog šarma koji ste nam Vi donijeli. Hvala Vam od srca".

A oduševljenje dijele i brojni gosti: "Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!", jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole - Verone!

Direktorica Turističke zajednice grada Raba Ivana Matušan zbog svega toga ne krije zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem "Kantuna", uvjerena kako je upravo ovakav originalni i autohtoni pristup pravi put u promišljanju destinacijskoga menadžmenta i motiviranju gostiju na dolazak na Rab.

Pohvale "Kantunima" upućuje i direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov koja je tijekom manifestacije u lipnju boravila u Rabu, a rapski gradonačelnik Nikola Grgurić ističe uvjerenje kako će ovaj kulturni i turistički proizvod biti "zalog da se za otok i grad Rab čuje još više i da postane poželjna turistička destinacija i sredina za život". Manifestaciju "Kantuni" prepoznala je ove godine i Hrvatska turistička zajednica, podržavši projekt u sklopu natječaja za turistička događanja u 2017. godini.

 

I što vam onda preostaje drugo, nego od 25. kolovoza doći na Rab, doživjeti "Kantune" i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija povijesne jezgre grada Raba - poručuje Vedran Galić ispred G.A.D. PRODUKCIJE i njezina tima KULTUR specijaliziranog za projekte u kulturnom turizmu i destinacijskom menadžmentu, agencije koja je u svim segmentima osmislila ovaj originalni kulturno-turistički koncept te ga s puno strasti, u vrlo zahtjevnoj organizaciji, predstavila posjetiteljima.

 

Puno je stoga razloga da nam se od 25. kolovoza pridružite na Rabu, gdje vas na svakom "kantunu" očekuju posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji. Najkraće rečeno: autohtona i posebna, najbolja urbana zabava!

A kada tim jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i prvorazredne glazbenike od sjajne pjevačice Ive Smojver, preko fantastičnoga vokala Matije Cveka sve do prave mediteranske fešte latino sastava Caiman Verde, nema sumnje:

Od 25. do 29. kolovoza uživajte "od kantuna do kantuna", jer provod je zagarantiran!

Vidimo se na - KANTUNU!

 

G.A.D. Produkcija i KULTUR tim 

Pročitano 1493 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia