logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 893
Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017 19:09

Tradicionalni Božićni sajam PŠ Lopar i DV „Pahuljica“ / Loparsko igralište, (utorak) 19.12.2017. od 9,00h

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Tradicionalni Božićni sajam PŠ Lopar i DV „Pahuljica“ / Loparsko igralište, (utorak) 19.12.2017. od 9,00h Izvor: CZK Lopar

U ponedjeljak, 19. prosinca, na loparskom igralištu održat će se već tradicionalni Božićni sajam u organizaciji Područne škole Lopar i Dječjeg vrtića „Pahuljica“.

 

Zbog nepovoljne vremenske prognoze Božićni sajam predviđen 15. prosinca odgađa za utorak, 19. prosinca. Na sajmu će se moći kupiti različiti vrlo maštoviti ukrasi i drugi dekorativni predmeti koji su izrađeni na prethodno održanim radionicama za djecu i roditelje, a sakupljeni novac bit će iskorišten za nabavku knjiga i drugih potrepština navedenih ustanova. No uz samu prodaju i prigodan programe vrtićke i školske djece te tradicionalni doček Moto-mrazova iz Moto-kluba Rab, ovogodišnji Božićni sajam, na inicijativu Turističke zajednice Općine Lopar, bit će obogaćen i uprizorenjem živih jasli u aranžmanu lokalnih udruga, prvenstveno KUD-a "San Marino", Udruge veterana Domovinskog rata "Lopar" te Udruge ovčara "Lopar".

Pozivamo Vas da svratite na Božićni sajam te time podržite rad vrijednih mališana, njihovih učiteljica, teta i roditelja te pritom obnovite dekoracije za nadolazeće blagdane, uživate u prigodnim programima, domaćim kolačima…

Sajam će se održati na školskom igralištu prema prethodno planiranom programu koji će započeti u 9,00 sati uprizorenjem živih jasli kraj crkve, u 9,30 sati započinje školski i vrtićki dio programa, a u 11,00 sati mališane će obradovati Moto-mrazovi!

Pročitano 1204 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia