logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 893
Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017 11:14

Božićni koncert MPZ 'REFULI' i njihovih gostiju / (subota), 23.12.2017. - predvorje PŠ Lopar u 18,00h

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Božićni koncert MPZ 'REFULI' i njihovih gostiju / (subota), 23.12.2017. - predvorje PŠ Lopar u 18,00h Izvor: CZK Lopar

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Božićni koncert Mješovitog pjevačkog zbora 'Refuli' i njihovih gostiju; klapa 'Anima Arbae', 'Kristofor' i 'Užanca'! 

Koncert će se održati uoči samog Božića, u subotu, 23. prosinca, u predvorju Područne škole Lopar s početkom u 18,00 sati!

 

S radošću Vas očekujemo! (CZK Lopar)

O MPZ 'Refuli'…

Mješoviti pjevački zbor 'Refuli' osnovan je 2013. godine te djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Rab. Zbor okuplja članove različitih dobnih skupina s područja otoka Raba. Voditeljica zbora je zadarska glazbenica i maestra prof. Tatjana Zorić koja je svoju ljubav, znanje i entuzijazam prema glazbi, kao i višegodišnje iskustvo u vođenju klapa i zborova, odlučila nesebično podijeliti s 'Refulima'.

Njegujući i promičući dalmatinsko višeglasno pjevanje, a time i bogatu kulturnu baštinu Hrvatske, Mješoviti zbor 'Refuli', između ostalog, nastoji očuvati veliku glazbenu ostavštinu maestra Ljube Stipišića Delmate, „čuvara dalmatinske glazbene baštine, aranžera, skladatelja i dirigenta“. S radošću i entuzijazmom prihvaćaju i ostale glazbene stilove.

Pročitano 1134 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1