Home Najave MNK RAB u nedjelju gostuje kod lidera prvenstva MNK ZAGREBA 92 / (ned.) 25.2.2018. u 17h

MNK RAB u nedjelju gostuje kod lidera prvenstva MNK ZAGREBA 92 / (ned.) 25.2.2018. u 17h

0
MNK RAB u nedjelju gostuje kod lidera prvenstva MNK ZAGREBA 92 / (ned.) 25.2.2018. u 17h

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Pred Rabljanima je zahtjevan posao jer idu u goste lideru prvenstva koji je do sada u ovoj natjecateljskoj sezoni izgubio svega jedan susret, a što ga svakako stavlja u ulogu favorita. Ova dva kluba susrela su se u jesenskom dijelu prvenstva na Rabu, kada je MNK Zagreb 92 odnio sva tri boda pobjedivši rezultatom 4:3. Bila je to tvrda i zanimjiva utakmica koja je obilovala prilikama s obje strane i lako je mogla završiti pobjedom i jedne i druge ekipe.

Rab danas oglas

 

 

Izvor: Crofutsal.com

 

Bez obira na ulogu favorita, MNK Zagreb 92 ima slabosti, koje će Rabljani zasigurno htjeti iskoristiti i vratiti se na Otok s punim plijenom. MNK Rab putuje u Zagreb ohrabren pobjedom u prošlom kolu nad Novim Marofom i ukoliko budu u kompletnom sastavu imaju pravo očekivati dobar rezultat.

 

Svakako nas očekuje zanimljiva utakmica, a jedino što može stati na put odigravanju utakmice su vremenske neprilike koje bi mogla onemogućiti odlazak MNK Raba prema Zagrebu. U tom slučaju utakmica se, sukladno pravilima natjecanja, mora odigrati do sljedećeg kola, odnosno tijekom sljedećeg tjedna.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime