Home Uncategorized @hr Upisi na petodnevnu besplatnu FOTOradionicu „Svijet u bojama“ i u Loparu / 15.-19.5.2018.

Upisi na petodnevnu besplatnu FOTOradionicu „Svijet u bojama“ i u Loparu / 15.-19.5.2018.

0
Upisi na petodnevnu besplatnu FOTOradionicu „Svijet u bojama“ i u Loparu / 15.-19.5.2018.

Foto: RabDanas

 

Fotoradionicom je obuhvaćen teorijski i praktični dio te izložba najboljih fotografija polaznika.

  • Broj polaznika je ograničen te zainteresirane molimo da se prijave na: 091/574-2343 (Sanja Grgić Ćurić) ili 099/814-0712; czk@lopar.com (Centar za kulturu Lopar).
  • Prvi puta se sastajemo 15. svibnja u 17,00 sati ispred zgrade Turističke zajednice Općine Lopar.
  • Otvorenje izložbe polaznika fotoradionice predviđeno je 19. svibnja u predvorju Općine Lopar s početkom u 20,00 sati.
Rab danas oglas

U suradnji s Foto Hrvatskom, fotoradionicu „Svijet u bojama“ organizira Centar za kulturu Lopar uz potporu Općine Lopar.

 

Prije Lopara fotoradionica “Svijet u bojama” u gradu Rabu

Inače, kako smo već najavili na stranicama portala RabDanas, ista će se radionica, u sklopu programa obilježavanja Dana Grada Raba, održati od 10. do 14. svibnja i na području grada Raba. Teorijski dio odvijat će se u Pučkom otvorenom učilištu Rab, dok će se praktični dio fotoradionice odraditi na terenu, u povijesnoj jezgri grada Raba. Posljednjeg dana, u ponedjeljak 14. svibnja u predvorju Kina Rab oko 20:00h bit će svečano otvorena izložba najboljih radova. Detalje možete naći ovdje.

 

 

O Fotoradionicama „Svijet u bojama“

Fotoradionica „Svijet u bojama“ pod stručnim vodstvom dipolomirane novinarke – fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić 2016. doživjela je pravi procvat. Nakon višegodišnjih radionica u Zagrebu, osnivanjem Foto Hrvatske 2016. god. i velikom turnejom od oko 40 radionica širom Hrvatske i u susjednoj Bosni i Hercegovini – projektom koji je svojima opsegom i realizacijom jedinstven i dosad neviđen u Hrvatskoj, svrha fotoradionica zasjala je u punom svjetlu.

 

Usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti ljepotu svakog pojedinog kraja Svijeta u kojem se radionica događa, te pod stručnim vodstvom voditeljice fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu cilj je i svrha ovih radionica. Povezujemo mlade i odrasle, obitelji, članove lokalnih zajednica i kroz foto druženja kreiramo određen broj kvalitetnih fotografija koje se kao kruna radionice izlože na završnoj svečanoj izložbi najboljih radova koja je sastavni dio radionica i koja je mnogim polaznicima često i prva izložba u životu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime