Home Najave Besplatna izrada web stranica i pisanje EU projekta za sve rapske obrtnike i poduzetnike!

Besplatna izrada web stranica i pisanje EU projekta za sve rapske obrtnike i poduzetnike!

0
Besplatna izrada web stranica i pisanje EU projekta za sve rapske obrtnike i poduzetnike!

Foto: RabDanas

 

Europska unija je otvorila poziv u kojem je u opticaj stavila 15.200.00,00 kn koje daje malim i srednjim poduzećima za izradu novih web stranica ili redizajn postojećih. 

Rab danas oglas

 

Velika je to prilika za sve mala i srednja poduzeća koja žele preko interneta povećati svoje poslovanje. Poticaji se dodjeljuju u rasponu od 15.000 do 100.000 kn!

 

Savjetovanje će se održati 07.08. i 08.08.2018. u velikoj vijećnici grada Raba u terminu od 09:00 – 12:00h, a rapske obrtnike i poduzetnike u vijećnici će dočekati stručna osoba na području pisanja EU projekta i web developer iz tvrtke Web360.

 

Povodom savjetovanja svi obrtnici i poduzetnici moći će se upisati i zatražiti dobivanje bespovratnih sredstava Europske unije.

 

Savjetovanje će biti organizirano na individualni način, tako da će se svakom obrtniku pristupiti pojedinačno. Posebno se pozivaju vlasnici ugostiteljskih objekata, vlasnici apartmana koji svoje poslovanje vode putem obrta, turističke agencije i vlasnici svih ostalih turističkih djelatnosti da iskoriste ovu priliku.

 

Vidimo se!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime