logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Četvrtak, 09 Kolovoz 2018 20:04

Dječja stvaralačka energije pokrenut će radionice projekta "Rab centar svijeta"

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U sklopu projekta „Rab centar svijeta“ i ove će godine rapska Gornja ulica, zaživjeti dječjim smijehom, kreativnom igrom i učenjem o sebi i svijetu oko sebe. Stoga, iz Pučkog otvorenog učilišta Rab pozivaju djecu od 5-10 godina da se pridruže radionicama i da svoju kreativnu stvaralačku energiju pretoče u malu scensku igru.

 

Tijekom trodnevne dramske radionice pod stručnim pedagoškim vodstvom Andree Antešić, Gordane Ćuk-Ribarić, Nives Gvačić, Snježane Turković i Ane Žigo, djeci će biti ispričane priče o rapskim zvonicima i vilama. Odgovor na pitanje: "Tko su vile?", otkrit će ako i sami u utorak, 14. kolovoza 2018. u 20,00 sati u prostoru arheološkog parka uz ostatke samostana sv. Ivana Evanđelista, pomognu likovno, scenski, lutkarski, glazbom, pokretom i rječju iskreirati priču!

 

Nositeljica ideje za ovogodišnju temu radionice je Snježana Turković, odgajateljica u Dječjem vrtiću „Pahuljica“, promociju čije slikovnice pod nazivom „Rapske vile“ s nestrpljenjem uskoro očekujemo.

 

Projekt „Rab centar svijeta“ već niz godina organizira Pučko otvoreno učilište Rab, a pokrovitelj je Grad Rab. Da sve bude u znaku dječjeg stvaralaštva pobrinuo se i dječak Roko Faflja koji je prekrasno ilustrirao najavni plakat.

 

Dnevna cijena upisa u radionice je 20 kn, a broj sudionika je ograničen.

Pročitano 1345 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia