logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 893
Utorak, 14 Kolovoz 2018 17:31

Koncert Trija TREMOLO - Sandra Klen (glasovir), Deni Klen (mandolina) i Rene Borić (mandolina) / Lopar, 21.8.2018. u 21h

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas na koncert troje naših mladih i izuzetno uspješnih glazbenika; profesorice Sandre Klen (glasovir) te učenika glazbene škole Denija Klena (mandolina) i Renea Borića (mandolina) okupljenih u sastavu Trio Tremolo! Koncert će se održati u utorak, 21. kolovoza pred župnom crkvom sv. Ivana Krstitelja u Loparu s početkom u 21,00 sat.

 

Ulaz je slobodan te vas s radošću vas očekujemo!

 

O IZVOĐAČIMA

Prof. SANDRA KLEN, rođena 07. rujna 1987. godine u Rijeci. Sa šest godina započela je glazbeno obrazovanje u Osnovnoj glazbenoj školi „Mirković“ i nakon kratkog vremena započela je nastupati na raznim školskim koncertima. Nakon osnovne završila je i Srednju glazbenu školu „Mirković“. Glasovir je studirala na Visokoj školi za glazbenu umjetnost „Ino Mirković“, a potom na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje je i diplomirala 2007. godine u klasi prof. V. Babina. Iste godine upisala je studij kemijskog inžinjerstva na PMF-u, te 2012. godine stekla titulu magistre kemije. Za vrijeme svojeg glazbenog školovanja osvojila je mnoštvo prvih nagrada na međunarodnim i državnim pijanističkim natjecanjima (Rusija, Austrija, Italija, Hrvatska). Sudjelovala je na mnogobrojnim koncertima i humanitarnim akcijama za djecu Hrvatske. Usavršavala se na seminaraima prof R. Dalibaltayana i M. Ambokadze. Od 1997. godine do kraja studija bila je stipendistica Rotary Cluba, u čiju je čast gostovala na više koncerata u Grazu, Beču, Milanu, Ljubljani i Rijeci. Od 2013. bavi se i pedagoškim radom, profesorica je klavira Glazbene škole I.M. Ronjgov Rijeka, produžnica Rab. Njezini učenici dobitnici su nagrada na međunarodnim i državnim natjecanjima. Uz pedagoški rad korepetira na koncertima i natjecanjima.

 

DENI KLEN, rođen 07. svibnja 1999. godine u Rijeci. Učenik je četvrtog razreda Gimnazije Andrije Mohorovičića u Rijeci i četvrtog razreda Srednje glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci. Do sada je sudjelovao na mnogim koncertima solistički i kao član sastava. Na međunarodnom natjecanju mandolinista u Makarskoj, 2014. godine, osvojio je prvu nagradu. Dobitnik je prve nagrade na 55. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa , te je također iste te godine dobitnik Oskara znanja (disciplina mandolina).

 

RENE BORIĆ, rođen 19. siječnja 2001. godine u Rijeci. Učenik je trećeg razreda Srednje glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci, u klasi prof. N. Balyk. 2014. godine osvojio je prvu nagradu na međunarodnom natjecanju mladih mandolinista u kategoriji solista u Makarskoj. Na državnom natjecanju komornih sastava, kategorija dua, 2015. godine osvojio je drugu nagradu. 2017. godine osvaja prvu nagradu u kategoriji komornih sastava (okteti), u Zagrebu te također iste godine osvaja prvo mjesto na državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u kategoriji solisti. Dobitnik je Oskara znanja. Nastupa na koncertima solistički i kao član komornih sastava, te također s orkestrom HNK Ivan Zajc.

Pročitano 2879 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1