Home Najave 2. HMNL Zapad – MNK RAB u samo šest dana očekuju dvije prvenstvene utakmice

2. HMNL Zapad – MNK RAB u samo šest dana očekuju dvije prvenstvene utakmice

0
2. HMNL Zapad – MNK RAB u samo šest dana očekuju dvije prvenstvene utakmice

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Mogu li Rabljani prvi puta u Petrinji do pobjede?

MNK Rab u petak 02.11. kreće put Petrinje gdje će kod MNK Petrinjčice pokušati osvojiti nova tri boda u 2. kolu ovogodišnje sezone.

Rab danas oglas

Osokoljeni visokom pobjedom u prvom kolu protiv MNK Siscije malonogometaši MNK Raba putuju puni samopouzdanja i želje za novim dokazivanjem. Domaćin, koji je u prvom kolu kod kuće odigrao neodlučeno 3:3 sa MNK Futsal Pula, traži prvu ovogodišnju pobjedu na svom parketu, te gostima neće biti nimalo lako. MNK Petrinjčica je u ovogodišnje natjecanje ušla sa nekoliko novih, jako kvalitetnih igrača, i ne skriva ambicije osvajanja prvoga mjesta ove natjecateljske sezone. Zasigurno da im nerješen ishod iz prve utakmice predstavlja neuspjeh, te će napraviti sve kako bi bodovi ostali u Petrinji. Za napomenuti je da MNK Rab do sada nikada nije odnio pobjedu u Petrinji, ali za sve postoji prvi put. U svakom slučaju očekujemo zanimljivu i tvrdu utakmicu.

 

Protiv debitanta MNK Futsal Pula na domaćem terenu

Nakon svega 4 dana odmora malonogometaše MNK Raba čeka novi izazov i to na domaćem parketu u srijedu 07.11. u 18 sati, kada im u goste stiže debitant MNK Futsal Pula. Domaćin je izašao u susret ekipi MNK Futsal Pula koji zbog obveza nisu mogli utakmicu igrati u redovnom terminu za vikend, pa im je domaćin fer i sportski zakazao navedeni termin u srijedu. Do sada prikazanom igrom MNK Futsal Pula pokazala je da se radi o kvalitetnoj i uigranoj ekipi sa nekoliko sjajnih pojedinaca. Da se radi o kvalitetnoj ekipi govori činjenica da su u prvom kolu uzeli bod kod favorizirane MNK Petrinjčice. Budući da su debitanti uglavnom su nepoznanica za sve ekipe pa tako i za Rabljane. Poučeni dosadašnjim iskustvom uvjereni smo da će MNK Rab pružiti snažan otpor i uz, nadamo se pune tribine, doći do nova tri boda. 

 

Nakon povratka s dugog puta u Petrinju i nadamo se s punim plijenom, vidimo se na novim malonogometnim uzbuđenjima u srijedu u sportskoj dvorani Rab u 18 sati.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime