logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 10 Prosinac 2018 11:30

Rabljani zapeli u snijegu na putu do Bjelovara, u srijedu polufinale regionalnog kupa između MNK Raba i MNK Jesenja

Napisao/la MNK Rab
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Kako smo prethodno najavljivali MNK Rab je u subotu trebao odigrati posljednje kolo ovogodišnjeg prvenstva 2. HMNL Zapad, ali zbog vremenskih neprilika, odnosno visokog snijega, nisu mogli otputovati. Naime, rapski "vlak u snijegu" zapeo je na Vratniku odakle dalje više nije mogao.

 

 

Zbog snijega koji je padao prometnice nisu bile prohodne pa putovanje prema Bjelovaru nije bilo moguće, stoga je odlukom povjerenika natjecanja ova utakmica odgođena i odigrat će se naknadno u terminu o kojem će odlučiti vodstvo natjecanja.

Rabljanima nije preostalo ništa drugo nego da se s Vratnika vrate u toplije krajeve kako bi se pripremili za novi izazov koji ubrzo slijedi.

 

A novi izazov je već u srijedu 12. prosinca u 18 sati, kada je na rasporedu utakmica polufinala regionalnog kupa gdje će MNK Rab preko MNK Jesenja tražiti prolaz u finale regionalnog kupa. MNK Jesenje je prvoligaška ekipa koja zasigurno ima ulogu favorita u ovoj utakmici. Međutim, MNK Rab je do sada u dva navrata osvajao ovo natjecanje i prošlogodišnji je pobjednik kupa. Rabljani imaju bogato iskustvo utakmica u ovom natjecanju što će im biti od velike pomoći. Sve to, kao i činjenica da se radi o jednoj utakmici na domaćem terenu, domaćini se imaju pravo nadati da će pružiti dostojan otpor te pokušati iznenaditi zagorce.

 

Da bi domaćin nastavio tradiciju dobrih igara u kupu svakako će im trebati dodatna podrška sa tribina. S toga pozivamo sve ljubitelje futsala i prijatelje MNK Rab da dođu u dvoranu u srijedu u 18 sati i glasnim navijanjem podrže svoje igrače i pomognu im u borbi za novo finale.

Pročitano 2495 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1