Home Najave Rabljani zapeli u snijegu na putu do Bjelovara, u srijedu polufinale regionalnog kupa između MNK Raba i MNK Jesenja

Rabljani zapeli u snijegu na putu do Bjelovara, u srijedu polufinale regionalnog kupa između MNK Raba i MNK Jesenja

0
Rabljani zapeli u snijegu na putu do Bjelovara, u srijedu polufinale regionalnog kupa između MNK Raba i MNK Jesenja

Foto: RabDanas

{gallery}Vlak u snijegu MNK Rab{/gallery} 

 

Rab danas oglas

Zbog snijega koji je padao prometnice nisu bile prohodne pa putovanje prema Bjelovaru nije bilo moguće, stoga je odlukom povjerenika natjecanja ova utakmica odgođena i odigrat će se naknadno u terminu o kojem će odlučiti vodstvo natjecanja.

Rabljanima nije preostalo ništa drugo nego da se s Vratnika vrate u toplije krajeve kako bi se pripremili za novi izazov koji ubrzo slijedi.

 

A novi izazov je već u srijedu 12. prosinca u 18 sati, kada je na rasporedu utakmica polufinala regionalnog kupa gdje će MNK Rab preko MNK Jesenja tražiti prolaz u finale regionalnog kupa. MNK Jesenje je prvoligaška ekipa koja zasigurno ima ulogu favorita u ovoj utakmici. Međutim, MNK Rab je do sada u dva navrata osvajao ovo natjecanje i prošlogodišnji je pobjednik kupa. Rabljani imaju bogato iskustvo utakmica u ovom natjecanju što će im biti od velike pomoći. Sve to, kao i činjenica da se radi o jednoj utakmici na domaćem terenu, domaćini se imaju pravo nadati da će pružiti dostojan otpor te pokušati iznenaditi zagorce.

 

Da bi domaćin nastavio tradiciju dobrih igara u kupu svakako će im trebati dodatna podrška sa tribina. S toga pozivamo sve ljubitelje futsala i prijatelje MNK Rab da dođu u dvoranu u srijedu u 18 sati i glasnim navijanjem podrže svoje igrače i pomognu im u borbi za novo finale.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime