logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 754
Petak, 22 Veljača 2019 14:53

Karnevalska manifestacija DJEČJA REDUTA kreće u nedjelju 3. ožujka u 14.30 sati s Trga sv. Kristofora!

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U okviru rapskih karnevalskih događanja, u nedjelju 3. ožujka održat će se Dječja reduta - omiljena maškarana manifestacija mališana koja tradicionalno okuplja više od 400 kostimiranih sudionika.

 

Uz brojne individualne maske očekujemo i maškarane grupe koje se još uvijek mogu prijaviti za sudjelovanje, a ove godine to su već učinile 3 grupe DV Pahuljica, Ekipa iz Oza, Perlice, B smjena Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab i PO Supetarska Draga, plesna grupa Udruge za djecu i mlade Kocka te Udruga Komin.

 

Okupljanje je predviđeno na Trgu sv. Kristofora u 14.30 sati, nakon čega maškarana povorka uz pratnju Limene glazbe DVD-a Rab kreće prema sportskoj dvorani gdje se nastavlja središnji program pod voditeljskom palicom Kockinih volontera.

 

Očekuje vas zanimljiv program maškaranih grupa i voditelja, nagrade za one najbolje i najmaštovitije, frite kao tradicionalni karnevalski te obilje dobre zabave.

 

Organizatori ovogodišnje Dječje redute su Pučko otvoreno učilište Rab i Udruga za djecu i mlade "Kocka", a pokrovitelj Grad Rab.

Pročitano 848 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia