logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 26 Veljača 2019 09:08

Karnevalski program u Loparu završava na Mesopust dočekom Loparskih maškara i koncertom Mate Bulića

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Karnevalski program u Loparu završava na Mesopust dočekom Loparskih maškara i koncertom Mate Bulića Foto: Davor Šanić

Nakon zapaženog nastupa malih Loparskih maškara na Dječjem karnevalu u Rijeci, iz predstojećem dijela programa karnevalskih događanja u Loparu svakako treba izdvojiti maškarani program sa suđenjem Luli Peguli koje će se u petak 1. ožujka odvijati u O.Š. u Loparu. Istoga dana od 10,00 do 12,00 sati uslijedit će maškarana povorka za školsku i predškolsku djecu i zabava uz glazbu i druženje u šatoru ispred škole.

 

Veliki Loparski maškari će 3. ožujka otputovati u Rijeku kako bi sudjelovali na Međunarodnom riječkom karnevalu, dok će mali Loparski maškari istoga dana proći mjestom od 8,00 pa sve do 16,00 sati kada im se sprema doček u šatoru ispred škole.

 

U ponedjeljak 4. ožujka u 19,00 sati bit će podignute zastave na Mućelu i na Melu, a u utorak 5. ožujka, na sam Mesopust, kreće tradicionalni obilazak mjesta velikih Loparskih maškara čiji je doček zakazan za 18,00 sati u šatoru ispred škole, gdje će zatim uslijediti maškarana zabava uz nastup grupe "Trio Sandy" i glavnog gosta večeri Matu Bulića.

Pročitano 1366 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1