logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 26 Ožujak 2019 09:23

Predavanje otvoreno za javnost "GEOPARK OTOK RAB – MUZEJ NA OTVORENOM" / (sri.) 27.3. u 19h - u BIC-u škole

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

U tjednu od 25. do 29. ožujka u suradnji Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab i Udruge ProGEO-Hrvatska u Osnovnoj školi Ivana Rabljanina Rab održat će se edukativna predavanja s ciljem informiranja o Geoparku otok Rab te podizanja svijesti o važnosti zaštite i promocije geološke baštine, prije svega one otoka Raba, ali i europske i svjetske geološke baštine.

 

Geopark otok Rab – muzej na otvorenom

Osim predavanja za učenike i djelatnike Škole, u srijedu 27. ožujka u 19:00 sati u BIC-u Škole bit će predavanje za javnost s temom Geopark otok Rab – muzej na otvorenom. Predavačica je dr. sc. Ljerka Marjanac, koautorica projekta Geopark otok Rab te predsjednica Udruge ProGEO Hrvatska, stalno zaposlena u Zavodu za paleontologiju i geologiju kvartara Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu.

Cilj je predavanja upoznati širu javnost otoka Raba s djelatnostima Geoparka Rab te njegovim geoturističkim i edukativnim potencijalom.

 

Učenici Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab sudjelovat će na predavanjima Geopark otok Rab – znanost, radost i koristGeopark – čuvar Zemljinog nasljeđa i Europski i svjetski geoparkovi – gdje, kako i zašto?. Učitelji će s druge strane na predavanju Geopark otok Rab – školski obrazovni poligon imati priliku saznati nešto više edukativnom potencijalu Geoparka.

Pročitano 483 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1