Home Najave Uskoro promocija knjige našega Josa Fafanđela “ČRV KI NE DA MIRA” / (pet.) 24.5.2019. u 20.30h

Uskoro promocija knjige našega Josa Fafanđela “ČRV KI NE DA MIRA” / (pet.) 24.5.2019. u 20.30h

0
Uskoro promocija knjige našega Josa Fafanđela “ČRV KI NE DA MIRA” / (pet.) 24.5.2019. u 20.30h

Foto: RabDanas

 

Ovim librom kroz Fafanđelovu anegdotalnu prozu, dobili smo jedno živo rapsko dijaletalno tkanje, koje će nam biti predstavljeno u petak, 24. svibnja ove godine, u Zimskom kinu Rab, s početkom u 20:30 sati.

Rab danas oglas

 

Naš kumpar Bepo, Joso, naš čovik ki je vavik bil ovde kada je tribalo, zaslužuje da ispunimo dvoranu kina do posljednjeg mjesta.

Zadužio nas je svih ovih godina objavljujući u Rapskom listu i čitajući svoje srcem i duhom pisane kronike na valovima Radio Raba. Naš rapski Smoje, svojim je gromovitim glasom, besedama i dosjetkama, voditeljskim pa i scenskim vještinama, častio rapske fešte, poetske večeri, ali i ispraćao najbolje među nama.

S čovjekom koji je toliko toga prošao, još više čuo i upamtio, ne može nam biti dosadno i zato, homo se svi lipo zabavit s Josom i uživat u posebnoj književnoj večeri.

 

U programu će nastupiti Užanca iz Lopara, Hrvoje Hodak, Anđelko Brna i Boris Kazija, a uz uvijek nadahnutog Josipa Fafanđela promociju će moderirati Damir Ćopić. Knjigu će skupa s njima u ime izdavača Gradske knjižnice Rab predstaviti Lidija Domijan Šipovac, a tu su još Petra Domaćinović i Petra Šimac, te u ulozi urednika izdanja Hrvoje Hodak.

 

Dakle, nema izgovora, svi u kino jer slijedi “projekcija” sezone dugo očekivanog “filma” o svima nama kroz pero i sulac dragoga nam Josa Fafanđela!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime