Home Najave Besplatne edukacije u sklopu projekta „Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području PGŽ-a“

Besplatne edukacije u sklopu projekta „Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području PGŽ-a“

0
Besplatne edukacije u sklopu projekta „Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području PGŽ-a“

Foto: RabDanas

 

Cilj projekta je podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike te djelatnosti sa višom razinom dodane vrijednosti edukacijama, radionicama i savjetovanjima namijenjenim s ciljem jačanja konkurentnih sposobnosti poduzetnika i obrtnika, povećanja broja novih poduzeća, povećanja stope preživljavanja poduzeća te rasta i razvoja dionika malog gospodarstva na ruralnom području Primorsko – goranske županije.

Rab danas oglas

 

Projekt je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. „Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu“ koji je usmjeren ka poboljšanju društvene i socijalne uključenosti te gospodarskom razvoju, posebice naglašavajući Prioritet 3.1. – prijenos znanja i uključivanje svih skupina u društvo i gospodarstvo.

 

Detaljnije informacije po gradovima možete pronaći ovdje:

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime