Home Najave Ovog kolovoza filmovi se gledaju na Rabu — Uplovite u najljepšu filmsku uvalu

Ovog kolovoza filmovi se gledaju na Rabu — Uplovite u najljepšu filmsku uvalu

0
Ovog kolovoza filmovi se gledaju na Rabu — Uplovite u najljepšu filmsku uvalu

Foto: RabDanas

 

Prvo izdanje Rab Film Festivala – festivala istraživačkog igranog i dokumentarnog filma (RAFF) od 23. do 27. kolovoza, na nekoliko gradskih lokacija predvođenih šarmantnim ljetnim open-air kinom, ponudit će niz sadržaja za one koji vole kulturno aktivan odmor.

Rab danas oglas

 

Posjetitelji će tako imati priliku pogledati odabir društveno relevantnih igranih i dokumentarnih filmova u kojima se istražuju aktualni globalni i lokalni problemi, poslušati koncerte Urbana & 4, Zdenke Kovačiček, Nipplepeople, Detour i Elementala i napraviti prvi korak u upoznavanju nedovoljno poznate rapske gastronomske ponude.

 

Prikazivanje pobjedničkog filma Sarajevo Film Festivala

Bogat filmski program na “morsko” platno donosi niz iznenađenja s aktualnih svjetskih filmskih festivala, a zahvaljujući parterstvu sa Sarajevo Film Festivalom na RAFF-u će biti prikazan njegov pobjednički film.

 

Morsko zatvaranje RAFF-a podno rapskih zidina

U svojoj završnici, RAFF će publici ponuditi jedno sasvim drugačije i novo iskustvo konzumacije kulturnih sadržaja. Riječ je o programu RAFF Seaplex “Kaich”, jedinstvenom u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, koji posjetitelje poziva da projekciju zatvaranja i koncert podno gradskih zidina prate s barke ili kaića u vlastitom ili festivalskom aranžmanu.

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime