logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 07:15

Blues-rock atrakcija JED BECKER'S GROUP u parku Kapić u Loparu / (uto.) 20.8.2019. u 20,30h

Napisao/la CZK Lopar
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na koncert Jed Becker's Group koji će se održati u utorak, 20. kolovoza u parku Kapić u Loparu s početkom u 20,30 sati.

 

Gostovanje organizira Centar za kulturu Lopar uz potporu Ministarstva kulture RH i Općine Lopar te je ulaz slobodan!

 

JED BECKER'S GROUP

  • Emir Grozdanić, gitara i vokal
  • Damjan Grbac, bas gitara
  • Tonči Grabušić, bubnjevi

 

Jed Becker's Group je blues-rock atrakcija koja nudi izvrsnu zabavu i garantira dobar provod.

Sastav čine trojica vrhunskih glazbenika poznatih diljem Hrvatske a i šire, a izvode najpoznatije klasike i standarde bluesa i rocka. Spoj virtuoznosti perfekcije i dobrog zvuka publiku nikada još nije ostavio ravnodušnom. Pozitivna je energija i čvrsti ritam ovog trija na publiku djeluje zarazno.

Gitaru svira i pjeva Emir Grozdanić koji se bavi i studijskim te pedagoškim radom i to više od 30 godina. Posjeduje i vlastiti autorski album "Black train & Summer rain". Njegov stil sviranja gitare posveta je velikanima kao što su Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton i drugi istinski gitarski velikani.

Ritam sekciju čine Damjan Grbac na bas gitari koji je diplomirao na jazz akademiji u Trstu, a trenutno je ravnatelj Riječkog međunarodnog "Jazz time" festivala. Vlasnik je tri autorska albuma "GIIPUJA", Gerbaz GIIPUJA i Forest GIIPUJA". Uz njega je na bubnjevima Tonči Grabušić svestrani glazbenik odlikovan strukovnom nagradaom "Status" za najboljeg jazz bubnjara u Hrvatskoj te mnogim drugim priznanjima poput Porina. Prisutan je 35 godina na glazbenoj sceni od bivše Jugoslavije, Hrvatske do Europe.

Pročitano 518 puta

 

BORICkandidat400

DOMOVINSKI POKRET 500

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1