logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 11 Rujan 2019 10:22

Rapski koncert muške klape B.A. iz Buenos Airesa i njihovih gostiju / (ned.) 15.9.2019. u 20h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)

U nedjelju 15. rujna, s početkom u 20 sati, u prostoru sv. Ivana Evanđelista u gradu Rabu, brojni ljubitelji klapskog načina pjevanja moći će uživati u koncertu muške klape B.A. iz Buenos Airesa kojoj će se u ulozi gostiju pridružiti i klape Krijanca (m) i Mandrigola (m).

 

Njihov dolazak na Rab nastavak je divne suradnje između klapa s otoka Raba i klapa iz Argentine za koju je ponajviše zaslužan naš Rabljanin Nino Kordić koji je u Buenos Airesu boravio 9. mjeseci pripremajući klape za korizmeni glagoljaški koncert, pa tako sada, svega dva mjeseca nakon koncertnog predstavljanja ženske klape Valovi, Rab ima priliku u prekrasnom ambijentu ostataka nekadašnje bazilike i samostana sv. Ivana Evanđelista, ugostiti i mušku klapu B.A. iz Argentine.

 

Organizatori i pokrovitelji ovog koncerta su Turistička zajednica grada Raba, Pučko otvoreno učilište Rab te Grad Rab, a važno je istaknuti i izvrsnu suradnju sa župom Uznesenja BDM Rab te njezinim župnikom koji su otvorena srca odlučili primiti i ugostiti klapu.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Ulaz je slobodan.

Pročitano 1619 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1