logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Subota, 14 Rujan 2019 17:54

DARKO RUNDEK KVARTET u Kampu Zidine u Loparu / (sri.) 18.9.2019. u 20.30h

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U srijedu 18. rujna, s početkom u 20.30 sati u Kampu Zidine smještenom na nenaseljenom dijelu Lopara, na krajnjem sjeveru otoka Raba, za sve ljubitelje dobre glazbe, prijatelje i poslovne partnere kampa, koncert će održati veliki umjetnik, glazbenik, redatelj, filmski glumac i veliki ekološki aktivist Darko Rundek, točnije DARKO RUNDEK KVARTET.

 

Video sadržaj

 

Podsjetimo Rundek je prije 40 godina osnovao grupu Haustor sa Srđanom Sacherom, a tijekom narednih desetljeća stvorio je brojne kultne pjesme koje vole i slušaju i oni najmlađi i oni najstariji. I danas nakon 40 godina karijere s jednakom strašću i željom razveseljava i lako opčinjava svoju publiku, a njegove pjesme i od prije nekoliko desetljeća i dalje zvuče svježe, aktualno i jedinstveno.

 

S obzirom da se Darko Rundek aktivno pridružio Greenpeaceovoj kampanji protiv jednokratne plastike, tako što je u suradnji sa školskim zborom iz Velike Gorice snimio autorsku pjesmu „Reci NE!“, tijekom koncerta u Kampu Zidine neće biti moguće koristiti plastične čaše niti bilo kakve plastične predmete za jednokratnu upotrebu.

Pročitano 2382 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1