Home Najave Promocija novog romana Krešimira Butkovića ”Pukovnikova Ljubav” / (pet.) 25.10.2019. u 20h

Promocija novog romana Krešimira Butkovića ”Pukovnikova Ljubav” / (pet.) 25.10.2019. u 20h

0
Promocija novog romana Krešimira Butkovića ”Pukovnikova Ljubav” / (pet.) 25.10.2019. u 20h

Foto: RabDanas

 

Riječ je o romanu kojem se većina radnje odvija na Rabu. Intrigantan je to ljubavni triler koji uz zaplete, terorizam, pokušaje ubojstava govori i o ljepotama otoka te nepobjedivosti ljubavi usprkos svim kušnjama koje život vezan uz korporacije, rat, prijevare, manipulacije i prijetnje može donijeti.

Rab danas oglas

 

Tko je Lorna? Zašto Pukovnik? Može li se Rab nositi s tako velikom svjetskom aferom i kriminalnim slučajevima, te što je prava ljubav i druge tajne romana otkrijte u razgovoru s autorom knjige.

 

Roman ”Pukovnikova ljubav” izašao je u izdanju ”Naklade Uliks” iz Rijeke, a potpomognut je i od strane Grada Raba. Vrijedan je i zbog svoje posvećenosti jednom od najljepših otoka na svijetu te promociji njegovih vrednota i ljepota.

 

O knjizi će na promociji govoriti, kao stručna recenzentica, profesorica Mona Othman, u ime nakladnika Silvano Frančišković, moderirat će sve poznati radijski voditelj Damir Ćopić te, naravno sve što o knjizi može i smije reći, književnik Krešimir Butković. U ime Gradske knjižnice Rab u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, prigodno će se obratiti gđa Lidija Domijan Šipovac, a očekuju se i visoki gosti iz Grada Raba. Glazbeno će nas zabaviti sve omiljeniji rapski duo kojeg čine Goran Ćuk i Miljenko Matušan.

 

Prigoda je to da dobijete svoj primjerak knjige s potpisom autora uz okrjepu u foajeu škole.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime