logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 23 Siječanj 2020 08:30

Veljača na Rabu donosi novi CIKLUS EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U sklopu novog ciklusa edukacija za privatne iznajmljivače kojeg u dvorani Kina Rab, uz potporu Grada Raba i HTZ-a, organiziraju Turistička zajednica Grada Raba i Udruga privatnih iznajmljivača Rab.

 

Ciklus započinje u srijedu 5. veljače u 18 sati, kada će prvo predavanje na temu "Mogućnost razvoja obiteljskog poduzetništva u turizmu" održati gospodin Nedo Pinezić iz tvrtke za marketing i konzalting u turizmu Quarnarius d.o.o., navodeći primjere dobre prakse u Austriji i sjevernoj Italiji.

 

U srijedu 12. veljače, također u 18 sati, gospođa Meri Kraljević (Interligo - Savjetovalište za obiteljski turizam) održat će predavanje o "Propisima u poslovanju s privatnim smještajem" koje je namijenjeno svim iznajmljivačima koji imaju pitanja i nedoumice vezane uz propise i Pravilnike.

 

Treće srijede u veljači (19.2.) od 19 sati, još jedno predavanje, ovoga puta na temu "Uređenje i prezentacija objekta" održat će gospođa Meri Kraljević s naglaskom na pripremu za prodaju i oglašavanje objekta, te na usklađivanje uređenja sa službenm pravilnikom.

 

Završno predavanje ciklusa edukacija, koje će se održati u srijedu 26. veljače s početkom u 19 sati, dotaknut će se "Komunikacije s teškim sugovornicima". Predavačica Sanja Gomuzak (Sofis savjetovanje) pokušat će dati odgovor na pitanje zašto nam je netko "težak" i kako kroz osobnu, pismenu i telefonsku komunikaciju s teškim sugovornicima reću ne i ostati "cool".

Pročitano 2295 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1