logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 07 Prosinac 2015 23:56

72 satni tečaj permakulture, Barbat, Rab

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Za permakulturu se najčešće kaže da je svjesno oblikovanje (dizajn) i održavanje poljoprivredno produktivnih ekosustava koje odlikuje bioraznolikost, stabilnost i žilavost prirodnih ekosustava. Permakultura je harmonična integracija ljudi i krajolika, koji na održivi način osigurava hranu, energiju, sklonište i ostale materijalne i nematerijalne potrebe.

72-satni osnovni tečaj osnovni je oblik obrazovanja u permakulturi na kojem se predaju osnove permakulture, a može ga voditi (predavati) samo diplomirani dizajner permakulture. Sadržaj tečaja je standardiziran. Certifikat ima međunarodni značaj i jednako vrijedi svugdje u permakulturnim zajednicama Svijetu, a dobivaju ga polaznici koji uspješno dovrše tečaj.

Na tečaju vas temeljito upoznajemo s osnovama permakulture, a što će ona postati u vašim životima – ostaje na vama.

Tečaj u Barbatu održavamo od 11.1. do 19.1.2016. godine. Predavanja traju 9 dana, svaki dan od 11 do 19 sati, a vodi ga Miroslav Kiš (diplomirani dizajner permakulture). Cijena tečaja je 2100kn (kao donacija udruzi, ne uključuje smještaj).

Na koji mail poslati prijavnicu za tečaj i upite za smještaj (za osobe koje nisu s otoka Raba) pogledajte na web stranici http://www.permacooltura.net/?page_id=4786

Pročitano 1470 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1