logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2020 06:57

Jazz poslastica u Parku Kapić uz "Darko Jurković Charlie Trio" | (uto.) 18.08.2020. u 20,30h

Napisao/la Tonka Kavran (CZK Lopar)
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Nakon odgode zbog nepovoljnih vremenskih prilika, zadovoljstvo nam je ponovno Vas pozvati na jazz koncert cijenjenog Trija Darka Jurkovića Charlieja koji će se održati u utorak, 18. kolovoza u loparskom Parku Kapić s početkom u 20,30 sati. Ulaz je slobodan!

 

Darko Jurković Charlie je jedan je od naših najnagrađivanijih i najcjenjenijih jazz gitarista, a nastupit će u formaciji trija kojeg uz njega još čine dva mlada, vrhunska talenta naše glazbene scene, kontrabasist Zvonimir Šestak i bubnjar Janko Novoselić. Za sve koji vole Jazz, a nalaze se ovih dana na otoku Rabu, doista bi bilo šteta propustiti ovaj sjajan koncert.

Dinamičan, moderan i nadahnut Trio, predstavit će se sa repertoarom sačinjenim od skladbi Darka Jurkovića Charlieja, obrade poznatih jazz i rock standarda kao na primjer sugestivnu obradu za solo gitare, romantičnog hita Rolling Stonesa, „As Tears Go By“.

U sklopu koncerta, Charlie će izvesti i nekoliko solo točaka na dvije gitare istovremeno.

 

Gostovanje u Loparu organizira Centar za kulturu Lopar uz potporu Općine Lopar i Ministarstva kulture i medija RH.

 

NAPOMENA: Iako na Rabu do sada nije bilo zabilježenih slučajeva bolesti COVID 19, molimo sve posjetitelje da održavaju međusobnu distancu od minimalno 1,5 m i pridržavaju se ostalih preporuka HZZJZ-a

Pročitano 413 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1