Home Najave MNK Rab – MNK Novi Marof / Susret bez publike na startu nikad jače i brojnije 2. HMNL Zapad | (pet.) 25.09.2020. u 18h

MNK Rab – MNK Novi Marof / Susret bez publike na startu nikad jače i brojnije 2. HMNL Zapad | (pet.) 25.09.2020. u 18h

0
MNK Rab – MNK Novi Marof / Susret bez publike na startu nikad jače i brojnije 2. HMNL Zapad | (pet.) 25.09.2020. u 18h

Foto: RabDanas

 

Nikad jača i kvalitetnija liga zasigurno jamči pregršt zanimljivih utakmica i neizvjesnu borbu za naslov prvaka i ulazak u 1. HMNL.

Rab danas oglas

Regija Zapad je prema svemu sudeći najkvalitetnija regija u Hrvatskoj, tim više što su klubovi poput MNK Futsal Pule, MNK Gorice, MNK Jesenja u svoje redove doveli pregršt kvalitetnih igrača koji imaju iskustva prvoligaških i reprezentativnih nastupa. U ovogodišnjoj regiji Zapad tako će zaigrati više od 20 igrača s prvoligaškim iskustvom. U tim klubovima, po našem mišljenju, treba tražiti i kandidata za naslov prvaka, iako taj rasplet mogu svakako pomrsiti prošlogodišnji osvajač lige MNK Novi Marof te vrlo dobri MNK Bjelovar i debitant MNK Veruda.

Ostalima preostaje borba za opstanak i za najbolje pozicije sredine tablice.

 

Pod „ostalima“ podrazumijevamo i MNK Rab koji je prošlogodišnjim petim mjestom ostvario svoj cilj, a ovogodišnji je cilj svakako doći što bliže navedenoj poziciji. Ove godine taj cilj će biti još teže ostvariti, ali ne i nemoguće. Igrački kadar ostao je isti, a priključeno je i nekoliko juniora koji su zalog da futsal na Rabu ima budućnost. Igrači predvođeni kapetanom i najboljim strijelcem prošlogodišnjeg natjecanja Markom Ivčom, zasigurno će pružiti dostojan otpor svim ekipama, posebice na Rabu gdje se domačin često pokazao kao tvrd orah.

 

Otvaranje sezone pred praznim tribinama

MNK Rab otvara ovogodišnju sezonu utakmicom sa MNK Novi Marof koja se igra u petak 25. rujna 2020. godine u 18 sati. Nažalost zbog situacije oko corona virusa za sada je zabranjen ulazak gledatelja na tribine. To će zasigurno biti veći hendikep za domaćina koji je na domaćim utakmicama do sada uvijek imao veliku potporu svojih navijača, pa nam ostaje za vidjeti kako će se snaći pred praznim tribinama.

 

Početak prvenstva i kupa nudi težak ritam utakmica srijeda – petak

Zbog većeg broja ekipa i zgusnutog rasporeda natjecanja ovogodišnji kalendar natjecanja je nešto izmijenjen pa će se usporedo sa prvenstvom započeti i odigravanje utakmica regionalnog kupa. Prva utakmica kupa tako je na rasporedu već u srijedu 30. rujna 2020. godine u 18 sati kada se na Rabu sastaju MNK Rab i MNK Otočac. U slučaju prolaska MNK Rab u kupu već za tjedan dana slijedi nova utakmica. 

 

Ostaje nam za vidjeti tko će se bolje snaći u ovim specifičnim uvjetima bez navijača i u gustom ritmu igranja.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime