Ispiši ovu stranicu
Utorak, 18 Svibanj 2021 12:09

IQM DESTINATION RAB – online predstavljanje projekta

Napisao/la TZ grada Raba
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
IQM DESTINATION RAB – online predstavljanje projekta TZ grada Raba

Grad Rab je s početkom ove godine ušao u projekt IQM DESTINATION RAB, kojim radi na kvaliteti turističke ponude i umrežavanju turističkih dionika s područja Grada Raba. Nakon završenog početnog mjerenja kvalitete destinacije od strane lokalnog stanovništva kroz anketni upitnik te analize rezultata, uslijedio je Javni poziv za sudjelovanje u projektu, na koji se prijavio 41 dionik.

 

Među dionicima su se našli iznajmljivači u domaćinstvu, ugostitelji, institucije, suvenirnice, hotelijeri i sl. Dosad su svi prijavljeni dionici u IQM DESTINATION projektima diljem Hrvatske, ali i oni koji tek razmišljaju o priključenju, imali mogućnost slušati edukacije srijedom u 17 sati, gdje se pokrivaju teme od selektivnih oblika turizma do administrativne problematike dionika u turizmu. Te će se edukacije nastaviti i dalje, ali će novost biti edukacije kreirane za rapske dionike turizma, a koje bi se trebale održati u mjesecu lipnju u Rabu.

 

S obzirom da se uskoro očekuje i posjet tvrtke koja upravlja projektom Feel IQM Rabu, pozivamo sve zainteresirane dionike u turizmu da se priključe online predstavljanju projekta ovoga petka, 21. 5. 2021., s početkom u 11 sati, na platformi Zoom

 

Link za pristup: https://us02web.zoom.us/j/89586036311?pwd=VEdVVkJleGVQU2svUHpuc3diL0hBQT09

 

Pristupanje projektu je besplatno za sve dionike u turizmu s područja Grada Raba, a pristup online predstavljanju projekta je besplatno za sve zainteresirane s područja otoka Raba.

 

Pridružite nam se!

Pročitano 953 puta