Home Najave Centralna akcija čišćenja podmorja na području grada Raba | (sub.) 12. lipnja 2021.

Centralna akcija čišćenja podmorja na području grada Raba | (sub.) 12. lipnja 2021.

0
Centralna akcija čišćenja podmorja na području grada Raba | (sub.) 12. lipnja 2021.

Foto: RabDanas

 

Riječ je o inicijativi koju je pokrenuo Klub podvodnih aktivnosti Amfora povodom obilježavanja jubilarnih 50 godina postojanja, a čiji su suorganizatori Hrvatski ronilački savez, Grad Rab i TZG Raba.

Rab danas oglas

 

Pored sudjelovanja rapskih ronioca ovom se prigodom očekuje i dolazak ronioca članova Hrvatskog ronilačkog saveza, dok su se za brojne pripremne i popratne aktivnosti pored organizatora uključili mjesni odbori Banjol i Barbat, Udruge Komin i Dolin, Gradsko društvo Crvenog križa Rab te Dundovo, dok će Imperial Riviera d.d. managed by Valamar svojim doprinosom također dati podršku hvalevrijednoj inicijativi čišćenja podmorja.

 

Akcija čišćenja podmorja obuhvatit će područja Komunčice I i II, Banjolski i Barbatski kanal te uvalu Eufemija. Ovom prilikom zahvaljujemo svim roniocima te svim volonterima koji daju svoj doprinos u ovoj i sličnim akcijama čišćenja podmorja i priobalja, kako bi naš grad i otok održavali čistim i dostojnim prirodnih ljepota koje nas okružuju. Samo zajedničkim angažmanom možemo ostvarivati željene rezultate!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime