Home Najave U utorak 29. lipnja na Rajskoj plaži otpočinje 10. Festival skulpture u pijesku.

U utorak 29. lipnja na Rajskoj plaži otpočinje 10. Festival skulpture u pijesku.

0
U utorak 29. lipnja na Rajskoj plaži otpočinje 10. Festival skulpture u pijesku.

Foto: RabDanas

 

Jedna od najljepših pješčanih plaža u Hrvatskoj, Rajska plaža u Loparu na otoku Rabu, koju je svojevremeno CNN uvrstio među 100 najljepših plaža na svijetu, i ove će godine postati meka kipara i kiparica – domaćin još jednog, jubilarnog izdanja Festivala skulptura u pijesku koji će se održati od 29. lipnja do 2. srpnja 2021. godine.

Rab danas oglas

 

Ovogodišnju temu Alisa u zemlji čudesa dočarat će jedanaestero predstavnika umjetničke scene, a u sklopu festivala održava se i tradicionalno natjecanje za najbolju fotografiju skulptura u kojem se mogu okušati i posjetitelji i fotografi amateri.

 

Po završetku Festivala, a povodom jubilarne obljetnice, Lopar će dobiti trajno obilježje u vidu replike pobjedničke skulpture u javnom prostoru.

 

Natječaj za najbolju fotografiju na temu loparskog pijeska, sa svim detaljima o prijavama, načinu i roku dostavljanja fotografija, možete pronaći OVDJE.

 

Proglašenje pobjednika u obje kategorije predviđeno je u petak, 2. srpnja u 19,00 sati!

 

Iz dana u dan pratite izdizanje skulptura iz pijeska i svakako nam se pridružite u završnici Festivala kada će Rajska plaža nakratko postati Zemlja čudesa!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime