Home Najave Pridružite se tradicionalnoj BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJOJ BICIKLIJADI Biciklističkog kluba MAG | (sub.) 11.12.2021.

Pridružite se tradicionalnoj BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJOJ BICIKLIJADI Biciklističkog kluba MAG | (sub.) 11.12.2021.

0
Pridružite se tradicionalnoj BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJOJ BICIKLIJADI Biciklističkog kluba MAG | (sub.) 11.12.2021.

Foto: RabDanas

 

Kako smo vas svih prijašnjih godina vodili na poluotok Kalifront i u šumu Dundo, ove godine smo se odlučili za novi smjer i za dio otoka kojim još nismo zajednički vozili.

Rab danas oglas

 

Uglavnom, krećemo s Trga Municipium Arba u smjeru Banjola i Barbata. Čitavom dužinom šetnice lagano se vozimo uz more sve do kraja Barbata, gdje se sudionici na kraćoj ruti, nakon kratke pauze, istim putem vraćaju natrag prema gradu.

Svi oni koji se odluče na dužu rutu, nastaviti će biciklirati, odnosno krenut će na uspon prema, kako ih mi volimo nazivati, “Barbatskim Alpama” ili “Barbat hills”. Prilika je to da upoznate još jedan dio našeg otoka koji je isto takao zanimljiv za bicikliranje.

 

U povratku, a prije samog dolaska u grad, slijedi zajedničko fotografiranje na rivi kod hotela Valamar Padova.

 

Startnina iznosi 50 kuna, a uključuje prigodnu majicu, okrijepu na feed zoni i u cilju. Kaciga i ispravan bicikl su obavezni!

 

Isto tako informacija za sve roditelje; ukoiiko se prijavite i, naravno, odvozite jednu od ruta zajedno sa svojom djecom, za klince je startnina gratis!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime