Home Najave Kazališna predstava “Bračna terapija” u izvedbi Kazališta Luda kuća | (čet.) 10.02.2022. u 20 sati, Kino Rab

Kazališna predstava “Bračna terapija” u izvedbi Kazališta Luda kuća | (čet.) 10.02.2022. u 20 sati, Kino Rab

0
Kazališna predstava “Bračna terapija” u izvedbi Kazališta Luda kuća | (čet.) 10.02.2022. u 20 sati, Kino Rab

Foto: RabDanas

 

Svjedoci smo rata bračnih veterana, koji ne biraju sredstva kada je u pitanju borba za istinu, koja nije samo jedna. Jasno je samo to, da postoje dva pola, koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače. Dvije jureće planete, koje teraput pokušava postaviti u istu orbitu. Terapija još nikada nije bila tako luda i zabavna, no …. je li i učinkovita?

Rab danas oglas

Vrijedi provjeriti!

 

Ponosno vam predstavljamo hrvatsku premijeru austrijskog pisca Daniela Glattauera, koja je već oduševila publiku širom svijeta na 40 različitih jezika.

 

TANJA RIBIČ – Pacijentica Tanja Ribič jedna je od najprepoznatljivijih slovenskih glumica. Na terapiju u Ludoj kući odaziva se intenzivno i s puno pozitive. Kaže da joj odgovaraju metode dr. Vedrana Mlikote i zato s partnerom rado dolazi na seanse. Hrvatski gledatelji pamte je po ulogama u filmovima Kajmak i marmelada, Traktor, Ljubav i R’n’R, ali i kao eurovizijsku predstavnicu Slovenije na samom početku karijere. U ožujku ćemo je gledati u jednoj od glavnih uloga u Netflixovoj seriji Zero Chill

 

VEDRAN MLIKOTA – Nakon mnogobrojnih terapija kroz koje je prolazio diljem mile nam domovine i regije, kroz filmove, predstave, serije i posebno kroz humanitarne i besplatne gaže… konačno je dobio priliku biti terapeut! To radi ozbiljno, temeljito, lukavo i nadasve kvalitetno! S primjesama nujnosti i fragilno-segmentne fokusiranosti uranja u probleme parova i pojedinaca! Očekujući bolja vremena za terapeute i sve ostale, vrijeme provodi sa svojom Bejbe i nekoliko kvalitetnih prijatelja… na “terapijama”. Svaku noć sanja Himalaye!

Obožava kardinalne konklave koje opuštaju, igru herc kralja, koja ga zagrijava i treninge ljudi-žaba, koji ga rashlađuju.

Nada se da će prva suradnja s Ludom kućom završiti pohvalom uprave i dodjelom garsonjere u bližem centru!

 

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ – Pacijent Janko Popović Volarić rođen je u Zagrebu prije 40-tak godina, glumio je u predstavama diljem Hrvatske (30-tak), serijama (20-tak), filmovima (10-tak). Trenutno se nalazi u Ludoj kući na terapiji i osjeća se osjetno bolje. Dobro se slaže s ostalim pacijentima, nazočan je na seansama i nazire se, ne tako brz, ali kompletan oporavak. Ponaša se primjereno.

 

SAŠA BUNETA – Rođen prije ohoho godina u Rijeci. Životni put ga je odveo u Zagreb. i dalje putuje i zastaje na nekoliko odmorišta, kazalište Komedija, radio Antena Zagreb, Luda kuća …. Tražeći svoj mir na tom putu na svu sreću još uvijek nije skrenuo na bračnu terapiju, ali nikad ne reci nikad.

 

  • Prema tekstu Daniela Glattauera: Die Wunderubüng
  • Igraju: Tanja Ribič, Vedran Mlikota, Saša Buneta/Janko Popović Volarić
  • Režija i adaptacija teksta: Tanja Ribič
  • Kostimografija: Ludara team
  • Scenografija: Tanja Ribič
  • Oblikovanje svjetla: Dejan Kurel
  • Majstor tona: Vlaho Santini
  • Dizajn plakata: Mario Jurjević

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime