Home Najave Ponovno nam se vraća humanitarna biciklijada “gRab the Bike and Ride for Pinokio”!

Ponovno nam se vraća humanitarna biciklijada “gRab the Bike and Ride for Pinokio”!

0
Ponovno nam se vraća humanitarna biciklijada “gRab the Bike and Ride for Pinokio”!

Foto: RabDanas

 

Kao i u svim prethodnim izdanjima ovog plemenitog biciklističkog okupljanja, cilj nije biti najspretniji ili najbrži već je cilj prije svega ugodno druženje i pedaliranje za pravu stvar, a u ovom slučaju je to pomoć Udruzi Pinokio Rab – djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju.

Rab danas oglas

 

Ruta prilagođena svima

Tradicionalno mjesto starta i cilja je Trg sv. Kristofora, gdje će u nedjelju 22.05. od 09:30 sati započeti prijave i uplate kotizacije. U 10:30 starta sama biciklijada koja će ove godine imati rutu prilagođenu dužinom i težinom stvarno svima. Voziti će se od Trga sv. Kristofora, pa šetnicom od Škvera do sv. Eufemije i heliodroma, pa od Šumarije Rab novouređenim protupožarnim putem od Pidoke iznad polja u Kamporu do Spomen groblja Kampor, te dalje do plaže Mel gdje svih očekuje lagana okrijepa prije povrataka istim putem na cilj. Nakon odvoženih 15-ak kilometara za sve sudionike na cilju će biti pripremljen fini obrok.

 

Kotizacija je ujedno i donacija

Važno je napomenuti da je minimalna kotizacija u iznosu od 50 kuna ujedno i donacija za Udrugu Pinokio. Kotizaciju na dan održavanja biciklijade može uplatiti bilo tko, odnosno netko tko možda i nije u mogućnosti odvoziti. Bitno je pomoći.

 

Majica kao uspomena

Svi koji biciklijadu i odvoze osim prethodno navedene okrijepe i ručka dobivaju i službenu majicu biciklijade.

 

Kao i svaki puta do sada, za sudjelovanje je potreban ispravan bicikl, obavezno kaciga i malo dobre volje.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime