Home Najave Uvod u KANTUNE – Koncert Jelene Radan & Meritas 16. lipnja na lokalitetu sv. Ivana

Uvod u KANTUNE – Koncert Jelene Radan & Meritas 16. lipnja na lokalitetu sv. Ivana

0
Uvod u KANTUNE – Koncert Jelene Radan & Meritas 16. lipnja na lokalitetu sv. Ivana

Foto: Izvor: G.A.D. produkcija

 

“Ljetna, glazbena poslastica” – Gloria

Rab danas oglas

Tri priče i tri vrhunske glazbenice – najkraći je mogući opus koncerta koji će naše poznate pjevačice i autorice – Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan u četvrtak, 16.6. u 21:00 sati održati na lokalitetu Sv. Ivana u Rabu ususret ovogodišnjih Kantuna!

Ulaz na koncert je slobodan!

 

Najnoviji je to koncertni projekt nastao u njihovoj zajedničkoj radionici, posljednje među brojnim poglavljima njihove dugogodišnje suradnje, u kojoj su ostvarile niz projekata, a osvojile i brojne nagrade. Ovaj najnoviji, na veliko zadovoljstvo brojne publike, premijerno su predstavile 2020. u čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

 

Koncert Tri priče na Rabu održava se u svjetlu najnovijeg velikog uspjeha Jelene Radan s koncertom Fado&Voyage uz Zagrebačku filharmoniju u prepunoj dvorani Lisinski, te netom objavljenog novog albuma Pričaj mi i upravo lansiranog hit-singla Sve male opsjene – Meritas u režiji Mare Milin.

 

 

Priče su to o tri velika osjećaja koja svi dijelimo – o sreći, tuzi i ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina, kroz tri glazbena stila i atmosfere: Meritasica u velikim uspješnicama Odjednom ti, Igra, Ova ljubav, Umjesto isprike, potom Jelene Radan u njezinim hitovima Voljet ću te sutra, Sjeti me se ljube, te naposljetku i kroz njihovu zajedničku priču, kroz pjesme, autore i izvođače koji su najviše utjecali na njihov autorski rad: Annie Lennox, Cyndi Lauper, Neil Young, Bryan Ferry, Mando Diao, Duran Duran, Depeche Mode…

 

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert se održava uz potporu Grada Raba i Pučkog otvorenog učilišta Rab.

 

Ulaz na koncert je slobodan – stoga, nema opravdanja za nedolazak svih onih koji vole vrhunske izvedbe i dobru glazbu!

 

Tri dame sjajnih vokala i tri glazbene priče koje ćete još dugo pamtiti – ljetna glazbena poslastica koju ne smijete propustiti!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime