logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Utorak, 28 Lipanj 2022 13:59

Održana radionica u sklopu projekta „Rab – zdravi grad“

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Danas je u prostoru Grada Raba održana cjelodnevna radionica na kojoj su se razrađivali ciljevi i aktivnosti u svrhu izrade Plana za zdravlje u sklopu projekta „Rab – zdravi grad“ (2022.-2026.).

 

Sve prisutne u ulozi domaćina pozdravio je pročelnik UO ureda Grada, investicija i razvoja Denis Deželjin, poželjevši svima ugodan i produktivan rad uz želju da se uspješno donese Plan koji je provediv i koji će zaživjeti. Potom je riječ preuzela koordinatorica projekta Zdrava županija Primorsko-goranska mr. sc. Iva Josipović, ujedno pokretačica prve županijske mreže „Zdravi grad“.

 

 

Radionicu je vodio licencirani edukacijski tim iz projekta „PGŽ – zdrava županija“ kojeg pored koordinatorice gđe. Josipović čine prof. dr. Nena Rončević i dr. sc. Darko Roviš, a okupila je stručnjake i predstavnike ustanova iz sustava socijalne skrbi i obrazovanja, zdravstva, gradske uprave i ostale koji svojim uključivanjem doprinose ostvarivanju planiranog cilja – izradi Plana za zdravlje.

 

Županijsku mrežu zdravih gradova pored Rijeke kao prvog zdravog grada čine Opatija, Crikvenica, Krk, Lošinj, Delnice i Rab.

Pročitano 538 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1