Home Najave 12. Plivački maraton za osobe s invaliditetom “SRCEM PROTIV BARIJERA” | (sub.) 20.8.2022.

12. Plivački maraton za osobe s invaliditetom “SRCEM PROTIV BARIJERA” | (sub.) 20.8.2022.

0
12. Plivački maraton za osobe s invaliditetom “SRCEM PROTIV BARIJERA” | (sub.) 20.8.2022.

Foto: RabDanas

 

Od samog početka Grad Rab je partner projekta, a uz Grad glavni organizatori su Gradsko društvo Crvenog križa Rab i Udruga Komin, dok su TZG Raba i POU Rab pokrovitelji projekta, a portal Rab Danas i Radio Rab medijski pokrovitelji.

Rab danas oglas

 

U subotu, 20. kolovoza brojni sudionici i posjetitelji maratona, organizatori i pokrovitelji svojim će dolaskom podržati Krešu i osobe s invaliditetom u cilju zajedničkog odašiljanja poruke međusobnog uvažavanja i jednakih mogućnosti za sve.

 

Okupljanje je kod rampe na Vodenči u Barbatu u 8 sati, dok start simbolične dionice duž obale na Vodenči kreće u 8.30 sati kada će sudionici već tradicionalno zapjeniti more u kojemu smo svi jednaki i na taj način pružiti podršku osobama s invaliditetom.

 

Prodajom majica s prepoznatljivim logom maratona prikupljaju se sredstva u cilju realizacije planiranih projekata prilagođenih osobama s invaliditetom kako bi im se olakšao pristup društvenom životu zajednice, a sredstva s ovogodišnjeg maratona idu u fond za kupnju dizalice za spuštanje u more na poziciji kupališta u autokampu Padova II.

 

Pozivamo sve da nam se pridruže u subotu, 20. kolovoza 2022. godine u 8 sati na Vodenči u Barbatu kako bi zajedničkim plivanjem, sa što većim brojem okupljenih, pokrenuli i stvarali promjene u našoj zajednici i širili poruku jednakih mogućnosti za sve.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime