logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Srijeda, 15 Lipanj 2016 09:39

"Mozart u vrtu" i puno drugih glazbenih poslastica u sklopu prvih "Kantuna" na Rabu"

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
"Mozart u vrtu" i puno drugih glazbenih poslastica u sklopu prvih "Kantuna" na Rabu" Izvor: G.A.D. produkcija

još samo nekoliko dana dijeli nas od prvih KANTUNA! Jedan otok, pet kantuna, a na kantunima starog grada Raba - puno dobre zabave i vrhunske glazbe od ovog petka 17.6. za sve posjetitelje prvih - "KANTUNA"!

Nešto sasvim posebno

A za sami početak vrhunska glazbena poslastica: kostimirani glazbeno-scenski spektakl "Mozart u vrtu" koji jednostavno ne smijete propustiti! U petak 17.6. u 20:45 morate biti na lokalitetu srednjovjekovne bazilike Svetog Ivana i po prvi puta na Rabu doživjeti "Mozarta u vrtu"!

"Jedan otok, tri dana, pet lokacija i puno dobre zabave - vidimo se na prvim Kantunima!" - divan.hr

No to nije sve, jer na Kantunu svjetla - u parku Dorka očekuje vas prekrasna pjevačica Iva Smojver čiji baršunasti vokal redovito ostavlja bez daha. Iva je zaštitni glas zagrebačkih gornjogradskih "Dvorišta", a na Kantun svjetla u Dorku stiže uz pijanista Darijana Ivezića i saksofonista Jerka Valdevita s atraktivnim izborom pop, soul i R'nB hitova.

Za to vrijeme na starogradskoj Pjaceti - Kantunu susreta - pravu feštu priprema sjajni pjevač i gitarist Sebastian Koceić. Ovaj ekskluzivni MTV glazbenik, rođeni je zabavljač i hodajući jukebox, zabava je stoga - zagarantirana!

"Imamo savršen razlog za posjetiti Rab" - jolie.hr

Mediteranska fešta sa stilom na Pjaceti, a uživanje u vrhunskom jazzu u čarobnom ambijentu Mahačeve vile, uz pogled na Uvalu sv. Eufemije, čašu dobroga vina, fetu pršuta i sjajne glazbenike, pjevačicu Melitu Lovričević i pijanista Petra Ćulibrka - za uživanje na Skrivenom kantunu prvih "Kantuna".

"Cilj manifestacije je obogaćenje kulturno-turističke ponude na otoku Rabu, revitalizacija lokaliteta staroga grada i njegove preobrazbe u mjesto urbane zabave, kulture i baštine." - portal Ministarstva turizma

I tako, uz biranu gastronomsku ponudu na svim lokacijama, ne samo u petak, nego jednako tako bogato i raznoliko i u subotu i u nedjelju - zbog čega pozivamo sve da redovito prate dnevne najave programa na službenom FB-u "Kantuna": facebook.com/kantuni.rab.

Sva tri dana kantuni su otvoreni od 18 do ponoći, cijelo vrijeme očekuje vas dobra zabava, a živa glazba od 20:30 sati nadalje.

Trebate li uopće dodatni poziv? - Dođite na Rab - VIDIMO SE NA KANTUNU!

Kostimirani glazbeno-scenski spektakl na otvorenom MOZART U VRTU

  • 40-ak glazbenika u orkestru
  • Kostimirani operni pjevači
  • Kostimirani glumci
  • Maestro Igor Tatarević, jedan od najvećih promicatelja Mozartove umjetnosti u Hrvatskoj
  • Decentna scenografija i ambijentalna rasvjeta

Iva Smojver

Visokoobrazovana pjevačica, ali i violinistica, redovita gošća prestižnih klubova od riječkog Tunela do zagrebačkog Saxa, zaštitni glas zagrebačkih Dvorišta i glazbena zvijezda posljednjeg Adventa na Zrinjevcu baršunastog vokala koji nikog ne ostavlja ravnodušnim

Dreamers

Maestro Igor Tatarević za pianom i pjevačica te violinistica Ivana Duvnjak, sjajni duo koji podjednako uvjerljivo izvodi najveće pop hitove i neprolazne klasične uspješnice

Melita Lovričević & Petar Ćulibrk

Jedna od vodećih jazz vokalistica, nastupala je na najvećim pozornicama i surađivala uz najbolje jazz i druge glazbenike hrvatske glazbene scene. Na Rabu nastupa uz Petra Ćulibrka koji se već etablirao kao jedan od vodećih jazz pijanista svoje generacije.

Sebastian Koceić

Pjevač i gitarist, ekskluzivni MTV glazbenik, rođeni zabavljač i hodajući jukebox, čovjek koji fantastično pjeva i jednako tako dobro svira

Pročitano 2299 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1