logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Rab Danas

Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

Grad Rab i u 2023. godini nastavlja s provođenjem projekta „Moj Rab bez azbesta“ kojim sufinancira uklanjanje krovnih pokrova koji sadrže azbest s objekata na području grada Raba.

U četvrtak, 9. veljače 2023. godine u 19 sati, u prostoru Udruge Komin održat će se Zbor građana Mjesnog odbora Barbat na kojem će, nakon predstavljanja vijeća i predsjednika Mjesnog odbora, građani moći izreći svoje prijedloge i očitovati se o lokalnoj problematici koja ima neposredan i svakodnevni utjecaj na njihov život i rad.

Nakon stanke od nekoliko mjeseci koja je uslijedila po održavanju prvog Kupa Grada Raba, uprava Streljačkog kluba Felix Arba pokrenula je pokusni pilot projekt natjecanja u disciplini moderne poluautomatske puške.

Srijeda, 01 Veljača 2023 11:03

JOSICA DEŽELJIN

Gradska organizacija SDP-a Rab na unutarstranačkim izborima održanima u mjesecu studenome prošle godine izabrala je novo vodstvo u kojem je za predsjednika izabran Josip Ivić - Lero, za potpredsjednike Damir Brusić i Ivana Stojanova, a u gradski su odbor ušli: Nenad Debelić, Dario Žic, Željko Guščić, Ivica Lupić, Zdenko Antešić, Mirna Tomulić-Holjar, Milan Dudić, Milan Beg i Kristina Jelen.  U nastojanju da sa svojim novim politikama i novim načinom rada budu dostupniji građanstvu, odlučili su se i za pojačanu i redovitiju medijsku prisutnost u kojoj će putem priopćenja za javnost i konferencija za tisak u fokus svojih aktivnosti staviti brojne probleme s kojima se građani Raba susreću, nudeći pritom vlastita konkretna rješenja i jasno usmjerene politike.

Nakon dvije pandemijske godine, u petak 27. siječnja 2023., s početkom u 19h, u Velikoj vijećnici Grada Raba u normaliziranim okolnostima održana je Skupština Triatlon kluba Rab kluba koja je ponovno na jednom mjestu okupila članove i prijatelje ovog izuzetno aktivnog kluba.

Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023 17:29

MARIJA KORDIĆ - Milica

Danas je u dvorani Penkala hotela Movenpick u Zagrebu održana završna manifestacija projekta NajAdvent u organizaciji Večernjeg lista na kojoj su službeno dodijeljene nagrade najboljima u 2022. godini.

Drage Rabljanke i Rabljani, dragi posjetitelji, večerašnji program vezan uz projekt Virtualni muzej ribarstva, pomorstva i brodograditeljstva grada Raba JUXTA MARE, baš kao i ostali dio večernjeg programa ovogodišnje Noći muzeja održat će se prema službenoj najavi.

Objavljujemo Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Raba u 2023. godini kojeg nam je dostavila Komisija za obilježavanje obljetnica, pripremu proslava i kulturnih manifestacija i za društvena priznanja pri Gradskom vijeću Grada Raba.


 

Stranica 1 od 346

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1