logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

U nedjelju 27.11. mlađi pioniri Nogometnog kluba Rab odigrali su utakmicu s NK Grbci 2000 te ubilježili pobjedu od 1:0, strijelac odlučujućeg gola bio je Filip Ćuk.
U organizaciji Osječkog karate saveza u subotu, 19. studenog 2022., u Nastavno-športskoj dvorani Gradski vrt održan je 12. Međunarodni karate kup Osijeka, koji je ujedno bio i prvi izborni turnir za nastup na Europskom prvenstvu za kadete, juniore i U21 koje će se 2023. godine održati na Cipru.
Karatistice i karatisti KK "RAB-ENPI" zabilježili su u subotu, 12.11.2022., novi uspješan nastup, ovoga puta na Međunarodnom karate turniru, u borbama i katama za sve uzraste "Eurocup Istria 2022.", koji se u organizaciji porečkog Karate kluba FINDA održao u Sportskoj dvorani "Žatika" u Poreču.
U subotu 15.10. održano je 1. kolo treće po redu Kros duatlon lige u organizaciji Triatlon kluba Rab i Biciklističkog kluba Mag. Predivno sunčano i toplo vrijeme okupilo je dvadesetak natjecatelja na poluotoku Frkanju.
Tradicionalni Memorijalni kup u podvodnom ribolovu, simboličnog naziva „Četiri zvonika“, i ove je godine (u subotu, 15.10.2022.), 17. godinu zaredom, započeo posebno emotivnim polaganjem vijenaca u more, kojim se među kolegama, rodbinom i prijateljima, čuva uspomena na stradale rapske podvodne ribolovce, nikad prežaljene; Mihaela Bakotu, Tomislava Tonsu, Sanjina Staničića i Marjana Perčinića.
U izvrsnoj atmosferi uz neočekivano dobar odaziv natjecatelja na strelištu “Sopač” u Lokvama održan je otvoreni streljački turnira 1. Kup Grada Raba u organizaciji Streljačkog kluba "Felix Arba".
Otok Rab i Općina Lopar prvog su dana listopada bili domaćinima 16. izdanja utrke Rab Island Trail kojom završava se 10. kolo hrvatske Treking lige, a na kojoj je startalo 412 natjecateljica i natjecatelja iz sedam država.
Završilo je još jedno uspješno ljeto za Triatlon klub Rab, pa je red osvrnuti sa na sve osvarene rezultate, baciti pogled na ono što je iza nas, ali i najaviti nove organizacijske i natjecateljske izazove do kraja godine.
Proteklog vikenda rukometašice U12 i U14 RK Rab bile su u pratnji uprave RK Raba i trenera Marina Ribarića na pripremnom vikendu u Daruvaru. Bila je to prilika da igračice testiraju spremnost za nadolazeću sezonu u kojoj će se djevojčice U12 natjecati u županijskoj ligi, a djevojčice U14 (u čijem će sastavu biti i dio djevojčica U12) u hrvatskoj i županijskoj ligi.
Stranica 1 od 29

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1