Home Sport Unatoč buri održan 1. Memorijalni humanitarni malonogometni turnir „Damir Blagdan – Slavana“

Unatoč buri održan 1. Memorijalni humanitarni malonogometni turnir „Damir Blagdan – Slavana“

0
Unatoč buri održan 1. Memorijalni humanitarni malonogometni turnir „Damir Blagdan – Slavana“

Foto: Foto: Ivica Hodak

Jaka bura, naime, nije zaustavila trajekte „Rapske plovidbe“ pa su se tako malonogometnim ekipama domaćina sa živopisnim imenima: „Žajni“, „Ala da“, „Uvik budni“, „Old School“, „Hajduk jugend“, „White boys“, „Nikad trizni“ i „Rapska dica“ priključile i četiri gostujuće momčadi; „Brda“ i „Šuške lanci“ iz Splita, te ekipe Lupoglava i „Mornara“ iz Novalje.

Valja napomenuti da je za ekipu „Žajnih“, što je značajno pojačalo njiihovu obranu, zaigrao rapski gradonačelnik Nikola Grgurić, pdsjetivši mnoge na ne tako davne godine njegova igranja u NK „Rabu“.

Rab danas oglas

Prikupljeni novčani prilozi s ovog turnira, obavjestio nas je tajnik rapskih „Torcidaša“ Damjan Ribarić, namijenjen je za pomoć u školovanju Duja i Ene, djece pok. Damira Blagdana – Slavane.

Na kraju treba reći da je ovaj turnir organizirao Klub navijača Hajduka – Torcida Rab uz punu podršku Grada Raba kao i to da je pobjeda na ovom turniru pripala ekipi „Brda“ iz Splita, drugo je mjesto pripalo ekipi „White Boys“ u kojoj igra i Duje Blagdan, sin pok. Damira, dok se na treće mjesto plasirala ekipa “Mornara” iz Novalje.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime