Home Sport Dan Grada Raba – sportske aktivnosti

Dan Grada Raba – sportske aktivnosti

0
Dan Grada Raba – sportske aktivnosti

Foto: RabDanas

Stolnotenisači, njih 17, krenulo je po naslov pobjednika Kupa Grada Raba u stolnom tenisu. Nakon trosatnog natjecanja na poprištu su ostala samo dvojica: Silvio Vedrić i Zlatko Buza Vidas. Mlađi, Silvio, ne dopušta iznenađenje i rezultatom 4-1 osvaja turnir.

{gallery}Dan Grada Raba – sportske aktivnosti{/gallery}

Rab danas oglas

Na teniskom turniru, Kupu Grada Raba, nastupilo je čak 28 natjecatelja. Turnir je počeo već u ponedjeljak, 4. svibnja, a finale je odigrano u subotu, 9. svibnja. Mimo očekivanja, bez većih je problema Ivica Gulić sa 6-1/6-1 pobijedio Aleksandra Šanića. Za one koji su ispali u prvom kolu organiziran je utješni turnir. Tamo je nakon najuzbudljivijeg meča na cijelom turniru, Petar Puškarić pobijedio Srećka Kuparića, koji je kod rezultata 5-7/7-6 morao, zbog iscrpljenosti, predati meč. Isti je dan održan i turnir da djecu. Dugo su ga čekali i na kraju dočekali. U konkurenciji 17 djevojčica i dječaka, prvo je mjesto osvojio Patrik Debelić, pobijedivši u finalu Gabrijela Gušćića (6-2). Identičnim je rezultatom, pobjedom protiv Antona Halovića, Roko Godinić osvojio utješni turnir.

Najmasovniji su, po običaju, bili malonogometaši. U Kupu Grada Raba u malom nogometu prijavljeno je 9 ekipa. Dvije su najbolje snage odmjerile u finalu. Favorit, Mish Mash, opravdao je naziv i rezultatom 8:3 nadvisio Hajduka.

Odazivom sportaša možemo biti više nego zadovoljni (više od 300 sudionika), a bilo bi ih i više da nije objektivnih razloga (smrtni slučaj, odlazak na turnire i regate).

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime