logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 22 Ožujak 2017 14:46

Nepobjedive rukometašice RK "RAB" kući s Međunarodnog uskršnjeg turnira u Čavlima donijele još jednu zlatnu kolekciju medalja!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Nepobjedive rukometašice RK "RAB" kući s Međunarodnog uskršnjeg turnira u Čavlima donijele još jednu zlatnu kolekciju medalja! Izvor: RK Rab

Na Međunarodnom uskršnjem turniru na Čavlima održanome u nedjelju 19.03.2017. djevojčice iz Rukometnog kluba RAB (2008. godište), ostale su neporažene te kući donijele još jedan komplet zlatnih medalja. Na turniru je sudjelovalo preko 30 ekipa. U kategoriji djevojčica 2008. godišta sudjelovalo je 16 ekipa.

U vrlo zahtjevnim utakmicama, djevojčice su se hrabro borile te ostale neporažene. Zauzevši prvo mjesto u skupini, pobjedom nad Čavlima, Primorskom školom rukometa i Drenakom, nastavili su pobjedničkim nizom u 1/4 finalu nad Liburnijom Opatija.

U 1/2 finalu su pobjedile ekipu Novog Vinodolskog. U finalu su svladale ekipu Malog Lošinja. Sve pohvale djevojčicama Viktoriji Dedić, Franki Dumičić, Lari Dumičić, Dorotei Faflja, Marti Grce, Luciji Lušić, Simoni Matahliji, Leoni Pahljina, Hani Peić, Neveni Staničić. Valja naglasiti da su u najbolju petorku turnira izabrane Simona Matahlija i Hana Peić.

Rapske su se rukometašice na ovom izvrsno organiziranom turniru imale priliku podružiti i upoznati se s velikanom hrvatskog rukometa, bivšim reprezentativcem Hrvatske Mirzom Džombom.

Iz kluba velike pohvale upućuju domaćinima koji su ih lijepo ugostili, te se nadaju susretu na istom mjestu i iduće godine, a mi na to dodajemo svoje redakcijske čestitke nepobjedivim rapskim rukometašicama i vrijednim trenerima.

Pročitano 4043 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1